şimdi ben daha önce masaüstünde oynuyordum özellikleri 1 gb ram 512 ekrn kartı idi hiç kasma yapmıyordu 2 mb idi . şimdi laptop aldım özllkleri 2 gb ram 1 gb ekrn kartı we net 5 ila 8 mb arası değişiyor fakat oyunun kasmasını çözemedim . ne yapmam gerekiyor ne yapabilirm yardım ederseniz sevinirim . admin sen bilirsin yardım ediver ...
laptop un işletim sistemi nedir ? ve makasınıda yazarsan iyi olur
işletim sisteminden kastın nedir hocam . marka toshiba
(10-19-2010 08:05 PM)0nline1 Yazılan: [ -> ]işletim sisteminden kastın nedir hocam . marka toshiba
Vista,xp,Windows 7 hangisi işletim sistemin
yazılımı soruyorsan wista
Laptop'ların En Babası Bile Olsa , Bu Aletlerden İş Çıkmaz

(10-19-2010 08:10 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]Laptop'ların En Babası Bile Olsa , Bu Aletlerden İş Çıkmaz 
laptopla ne yaparsan yap warrock oynayamazsın diyosun yani . fan taktırsam falan
admin ne olacak benim halim yazmadın daha
(10-19-2010 08:12 PM)0nline1 Yazılan: [ -> ] (10-19-2010 08:10 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]Laptop'ların En Babası Bile Olsa , Bu Aletlerden İş Çıkmaz 
laptopla ne yaparsan yap warrock oynayamazsın diyosun yani . fan taktırsam falan
admin ne olacak benim halim yazmadın daha
Warrock İçin Masaüstü Bilgisayar En İyisi

Kasma nedeni fan değil Vista işletim sistemi için özelliklerin biraz az sana önerim oyuna girerken antivirüs sistemini devre dışı bırakıp gir ve oyun grafiklerini low seviyesine al