Arkadaşlar Ben Bilgisayar Kameramdan Bir Kaç Resim Çektim Ama Resimleri Bulamıyorum.Şuan Windows 7 Kullanıyorum Xp'de Bilgisayarıma Tıkladımmı Orda Kamera Karşıma Çıkıyordu Tıkladıgımda Hem Kamera Çalışıyor Hemde Onun Altında Çektiğim Resimler Çıkıyordu.Şimdi İse Resimleri Bulamıyorum Windows 7 Kullandıgım İçin Yardım Edebilecek Varmı Aranızda?
warrock da foto cekiyorsan screen shot dosyasına gitmistir.
kameranın kendi programı ile çekiyosan resimleri kameranın dosyasına gidiyor bende flv capture vardı belgelerimde dosyasına gidiyordu çekilenler. kameranın modelini arat internette sürücüsünü indirip öyle dene bence.
(10-19-2010 03:47 PM)ohyes28 Yazılan: [ -> ]warrock da foto cekiyorsan screen shot dosyasına gitmistir.

sadece başlıgı okuyup yorum yazmayın isterseniz. bilgisayar kamerasıyla resim çekerek atıyorum diyor
(10-19-2010 03:59 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]kameranın kendi programı ile çekiyosan resimleri kameranın dosyasına gidiyor bende flv capture vardı belgelerimde dosyasına gidiyordu çekilenler. kameranın modelini arat internette sürücüsünü indirip öyle dene bence.
Kameranın Klasöründe Kamerayı Uninstall Ve HAmcap Die Bir Şey Var HAmcap A Tıklayınca Kamera Açılıyor Küçük Bir Pencerede
Resimlerim klasorune bak belki ordadir
(10-19-2010 03:47 PM)ohyes28 Yazılan: [ -> ]warrock da foto cekiyorsan screen shot dosyasına gitmistir.
Kardeş adam kameramdan çektim diyor SS aldım demiyor ki.

(10-19-2010 06:16 PM)PesimistTR Yazılan: [ -> ]Resimlerim klasorune bak belki ordadir
Ordada Yok Malesef