Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun İçindeki Kısaltmalar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
FPS oyunlarında ks olmaz ! Halen Ks muhabbetine giren bebeler adamı sinir ediyor.
(10-19-2010 04:52 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]FPS oyunlarında ks olmaz ! Halen Ks muhabbetine giren bebeler adamı sinir ediyor.

eh birisi sen chariot haklarken gelse colt la chariotun kafasına bitane sıksa puan ona gitse sen sinirlenmez miydin?
Çoğu hatta hepsi ingilizce kelime .

Ty yerine Tşk , Np yerine Ö.d yi kullanmayı tercih ederim .
Eline saglık
Ns : Nice Shot
Güzel paylaşım bilmeyenler içinde yararlı bilgiler var fakat su chariot a cold la tek atma yorumunada cevap vermek isterim bunda sinirlencek birşey yok o adam cold la tek atasıya kadar sen kafasına tara durmadan sen öldür bu beceri işidir Smile ks ve arkacılık diye birşey yok bana göre bu oyunda Smile herşey oyun oynayış stilinize ve becerinize bağlıdır.
(10-19-2010 02:40 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]AFK yerine afq yazanlara sinir oluyorum.
Kapsamlı bir rehber olmuş. Bilmeyenlerin işine yarar.

kardeş warrock oynayanların çoğu knight online oynamıştır orada afk yazınca a** diye çıkıyor bu nedenle afq yazılıyor ve alışkanlık olunca warrockta da kullanılıyor aydınlattıysam ne mutlu bana herkese kolay gelsin ( bu arada durduk yere q w vb. yazanlara ben de sinir oluyorum Big Grin )
Yorumlar için teşekürler, Bu arada önemli konular arasına eklenirse sevinirim.

Sherlock

Sabitlendi.
(10-19-2010 04:59 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]
(10-19-2010 04:52 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]FPS oyunlarında ks olmaz ! Halen Ks muhabbetine giren bebeler adamı sinir ediyor.

eh birisi sen chariot haklarken gelse colt la chariotun kafasına bitane sıksa puan ona gitse sen sinirlenmez miydin?

Sinirlenmem tabikide gerizekalı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler