Dediğim hatayı alıyorum ve Forumda ki konulardan arastırarak halletmeye calıstım ama yınede olmadı yardımlarınızı ve cozum onerılerınızı beklıyourm yapabılcek olana tw verebılırım
Kimse yokmu yardım edebılecek
İmzamda var bak Visual C++ tıkla
(10-19-2010 01:00 AM)Black Yazılan: [ -> ]İmzamda var bak Visual C++ tıkla
Denedim hepsini uyguladım Olmadı pc Yeni formatlı ve oyunu 3 oldu kaldırıp kuruyorum yıne yok ve benım client 37 de değil benim client 30 da
İşletim sistemin-İşlemcin-Ekran kartın-Remin - Kullandığın antivirüs programın bunları yazarmısın ?
(10-19-2010 01:10 AM)Black Yazılan: [ -> ]İşletim sistemin-İşlemcin-Ekran kartın-Remin - Kullandığın antivirüs programın bunları yazarmısın ?
İşletim Sistemim Xp-intel pentium d 3.00- nVidia Ge force 7300- ram 512 mb-Antivürüsüm yok Güvenlik duvarım da kapalı
Öncelikle warrock ne yaptıysan açılmıyorsa ;
Warrock'u sil. Program Files'de kalıntılarınıda sil.Ekran kartının güncel sürücüsünü indir kur.Warrock'u gamerfirst Live programından indir kur.Ayrıca oyuna girmeden önce
.NET Framework 2.0 ve 3.5 ve daha güncel versiyonlarının yüklü olduğundan emin ol.
Microsoft Visual C++ 2005 e 2008 de yükle aynı şekilde.
Oyuna girerken diğer açık bütün programları kapat ( MSn,Facebook vb )
(10-19-2010 01:33 AM)Black Yazılan: [ -> ]Öncelikle warrock ne yaptıysan açılmıyorsa ;
Warrock'u sil. Program Files'de kalıntılarınıda sil.Ekran kartının güncel sürücüsünü indir kur.Warrock'u gamerfirst Live programından indir kur.Ayrıca oyuna girmeden önce
.NET Framework 2.0 ve 3.5 ve daha güncel versiyonlarının yüklü olduğundan emin ol.
Microsoft Visual C++ 2005 e 2008 de yükle aynı şekilde.
Oyuna girerken diğer açık bütün programları kapat ( MSn,Facebook vb )
Sildim yıne kuruyorum ımzanızdakı lınkte zatn framework ve vısual 2008 2010 ındırmek ıcın lınk vardı ındırdım kurdum hepsını ama sanırım sorun su patchlerı yuklerken son patchte takılmıyor 8 patch kala takılıyor yanı vısual hatasını verıyor tam olarak client 29 u atmıyor yanı dediklerinizi yaptım gamersten ındırdım ekran kartı guncel java guncel fram kurulu son olarak yenıden kurucam
o zmn at o pc yi cöpe