Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ReBeLSouL Hakkında !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ufak bir araştırma yaptım arkadaşlar.

Açıklama yapmama gerek yok ama yapayım.

sananeabicim adlı üyelikle girip tehditler savuran kişinin kendisi '' ReBeLSouL '' adlı kişidir. Sanırım kendini haklı çıkarmak için bu yola başvurdu abi abisi diye yazılar yazıp. Bu kadar bilgili ve deha olmasına rağmen sanırım IP sinin kayıt altına alındığından haberi yok. Tamam şimdi FTP mi çalıyorsun forumumu çökertiyorsun istediğini yapabilirsin önün açık. Seni banlattıran Black adlı admininde selamı var.

İyi Forumlar dilerim

Saygılar

Yazdıkları :

(23:03:08) sananeabicim: ReBeLSouL nickli Semih Abiyi daha fazla kızdırmayın bence yoksa cok pisman olursunuz
(23:03:15) sananeabicim: Ftp nize kadar herseyinizi cozer...

(10-18-2010 09:32 PM)sananeabicim Yazılan: [ -> ]Semih Abi'me cok ayıp etmissiniz, neyse bir oyun icin degmez ama ReBeLSouL nickli Semih Abi'm bu duruma taktıysa forumun gidişatı kötü olur söyliyim Semih Abi bir gece ansızın gelir yanı sızın hıc beklemedıgınız zaman siz onu unuttugunuz zaman gelir cok buyuk baskınlar yapar benden soylemesi yanlıs ınsanı secmıssınız...

IP KAYITLARI :

[Resim: 20gm91c.jpg]

Bu hesabıda kalıcı olarak banlanmıştır.
Teknoloji İlerledi Wink
yıhyıh Big Grin ftp çözecekmiş Big Grin

html kod bilgisi yok daha Smile

ne günlere kaldık ya.
gereken yapıldı forma daha adım atamaz..
IP Adresinide yasakladım.
ettiği küfürlerden bahsetmiyoruz bile =) onlar admin bölümünde saklı =)
Hahahha kufurmu Big Grin mesajlarmı silmeyinde yuzleselim ne kufuru bakalm gelin konusalm buradan ? Bu arada ban atsanız bıle canım isterse tekrar gelirim Smile
Hesaplarının açılmasını talep ediyorsun ;

- Forumda saçma sapan bir üyelik açıp Semih abiye ayıp ettiniz. Forumunuzu çökerticek. FTP nizi ele geçiricek diye atıp tutuyorsun ? ettiğin küfürleri söylemiyorum bile ? durmadan yeni üyelik açıp ufak çocuklar gibi saçma sapan mesajlar atıyorsun ve hala adamım diye ortalıkta geziniyorsun ?

Harbi adamsın sana laf yok üyeliklerini açın bu arkadaşın deli etmeyin !
Adam narsist beyler.
açılın beyler ben doktorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler