warrockta üyelik adı girme yerine geliorum ben f kalvye kullanıorum(ilginç gelebilir

)ama kulanıcı adı yazma yerine gelince f e basıyorum q çıkıyo yani q klavye aktif oluyo masaüstüne geliyorum orda normal f kalvye çalışıyo bunu nasıl düzeltebilirim ?
(10-18-2010 07:31 PM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Allah Allah İlginç 
evet niye böle oluyo anlamadım

F Klavyeyi sürekli kullanıyor muydun ?
Yani Warrocku kurarken Q klavye varmıydı, sonradan mı değiştirdin ? Yoksa Baştan beri F klavye miydi ?
(10-18-2010 07:29 PM)bny1996 Yazılan: [ -> ]warrockta üyelik adı girme yerine geliorum ben f kalvye kullanıorum(ilginç gelebilir
)ama kulanıcı adı yazma yerine gelince f e basıyorum q çıkıyo yani q klavye aktif oluyo masaüstüne geliyorum orda normal f kalvye çalışıyo bunu nasıl düzeltebilirim ?
Ekran klavyesi yardimiyla oyuna giris yapabilirsiniz...
(10-18-2010 07:35 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]F Klavyeyi sürekli kullanıyor muydun ?
Yani Warrocku kurarken Q klavye varmıydı, sonradan mı değiştirdin ? Yoksa Baştan beri F klavye miydi ?
evet sürekli f kullanıyordum
(10-18-2010 07:36 PM)ReBeLSouL Yazılan: [ -> ] (10-18-2010 07:29 PM)bny1996 Yazılan: [ -> ]warrockta üyelik adı girme yerine geliorum ben f kalvye kullanıorum(ilginç gelebilir
Ekran klavyesi yardimiyla oyuna giris yapabilirsiniz...
ekran klavyesi ne nerden bakabilirim biraz yeniyimde

Denetim Masası>Bölge ve Dil seçenekleri>Diller'deki ayrıntılar kısmından Türkçe F klavye olduğuna emin ol. Bundan başka bir çözüm bilmiyorum ne yazık ki.

Başlat-Donatılar-Erişilebilirlik-Ekran Klavyesi
yada
Windows Tuşu + U ya Bastıgınızda Ekran Klavyesini Seçip Başlat Diyiniz.
![[Resim: 2zjgmrp.jpg]](http://i40.tinypic.com/2zjgmrp.jpg)
ilginc bisey cozumunu bilen biri varsa soylesin merak ettim