Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: F klavyeyim ama Oyunda geçmiyor yardım lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
warrockta üyelik adı girme yerine geliorum ben f kalvye kullanıorum(ilginç gelebilir Big Grin)ama kulanıcı adı yazma yerine gelince f e basıyorum q çıkıyo yani q klavye aktif oluyo masaüstüne geliyorum orda normal f kalvye çalışıyo bunu nasıl düzeltebilirim ?
Allah Allah İlginç Ss.gif
(10-18-2010 07:31 PM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Allah Allah İlginç Ss.gif

evet niye böle oluyo anlamadım Ss.gif
F Klavyeyi sürekli kullanıyor muydun ?

Yani Warrocku kurarken Q klavye varmıydı, sonradan mı değiştirdin ? Yoksa Baştan beri F klavye miydi ?
(10-18-2010 07:29 PM)bny1996 Yazılan: [ -> ]warrockta üyelik adı girme yerine geliorum ben f kalvye kullanıorum(ilginç gelebilir Big Grin)ama kulanıcı adı yazma yerine gelince f e basıyorum q çıkıyo yani q klavye aktif oluyo masaüstüne geliyorum orda normal f kalvye çalışıyo bunu nasıl düzeltebilirim ?

Ekran klavyesi yardimiyla oyuna giris yapabilirsiniz...
(10-18-2010 07:35 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]F Klavyeyi sürekli kullanıyor muydun ?

Yani Warrocku kurarken Q klavye varmıydı, sonradan mı değiştirdin ? Yoksa Baştan beri F klavye miydi ?

evet sürekli f kullanıyordum
(10-18-2010 07:36 PM)ReBeLSouL Yazılan: [ -> ]
(10-18-2010 07:29 PM)bny1996 Yazılan: [ -> ]warrockta üyelik adı girme yerine geliorum ben f kalvye kullanıorum(ilginç gelebilir Big Grin)ama kulanıcı adı yazma yerine gelince f e basıyorum q çıkıyo yani q klavye aktif oluyo masaüstüne geliyorum orda normal f kalvye çalışıyo bunu nasıl düzeltebilirim ?

Ekran klavyesi yardimiyla oyuna giris yapabilirsiniz...

ekran klavyesi ne nerden bakabilirim biraz yeniyimde Big Grin
Denetim Masası>Bölge ve Dil seçenekleri>Diller'deki ayrıntılar kısmından Türkçe F klavye olduğuna emin ol. Bundan başka bir çözüm bilmiyorum ne yazık ki. Sad
Başlat-Donatılar-Erişilebilirlik-Ekran Klavyesi

yada

Windows Tuşu + U ya Bastıgınızda Ekran Klavyesini Seçip Başlat Diyiniz.

[Resim: 2zjgmrp.jpg]
(10-18-2010 07:40 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]Başlat-Donatılar-Erişilebilirlik-Ekran Klavyesi

tşkkürler denicem Wink
ilginc bisey cozumunu bilen biri varsa soylesin merak ettim Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler