Hiç bir zaman bütün oyunu düzgün bir şekilde türkçeleştiremediler

En iyisi ingilizce oynamak. Zaten her sene menüsü aynı ezberledim artık, hiç zorlamıyor

Ya FIFA bu, ha Türkçe oynamışsın ha İngilizce. Ne bir diyalog var, ne anlaşılması gereken önemli birşey. Yapsalar yapsalar bir menü vb.'yi türkçe yapıyorlar, o kadar da ingilizcesi olmayan ölsün değil mi ?

Menü Turkce değilde spiker Turkce konuşsa daha iyi olur
(10-17-2010 10:07 PM)PesimistTR Yazılan: [ -> ]Menü Turkce değilde spiker Turkce konuşsa daha iyi olur
katılıyorum sana siker turkce olsa keske oyunun kalitesi artar biraz

(10-17-2010 09:33 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Hiç bir zaman bütün oyunu düzgün bir şekilde türkçeleştiremediler 
ooo ayıpsın =)) Ben Warrock'a başlamadan önce Fifa Manager oynuyordum. Oranın forumu vardı hala aktiftir
http://www.teknikdirektor.gen.tr hatta suanki mail adresimde buradan alınmadır =) Orada ben bundan 4-5 yıl önce Türkçe Çeviri ekibindeydim =) =) Fifa Manager'i Türkçeye çeviriyorduk bir ekiple ama bu işi adam gibi yapacak adam lazım. Vede kolay değil. Txt sistemi var vede bir hata ölüm demektir...
Biz bir ara ekip olarak Fifa'yıda çevirelim dedik. Fifa Manager'in çevirisi için özel dosya vardı onuda sadece Türkiyede EA sports bize veriyordu ama Fifa oyunu açık uçluydu bu sebeble 1haftada oyunu türkçe yapmıştık. %90 oranında çeviri halletmiştik =) Fİfa 06 falan olması lazım =)) eskiden google'da adımı aratınca o siteler çıkıyordu ama çok uzun zaman geçti