Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: pendiktc 53 Level OPK Hacking
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu sonu tc ilen biten familyanın alayı böyle.
[Resim: screenshot233i.jpg]
Hack Olabilir .. Ama Sadece Burda Gözükür Smile
Ban , Lvl Düşme Vs. Hiçbişey Olamaz Bu Ssler İle ..
(10-17-2010 04:33 PM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Hack Olabilir .. Ama Sadece Burda Gözükür Smile
Ban , Lvl Düşme Vs. Hiçbişey Olamaz Bu Ssler İle ..

Etrafa iyi bak ceset görebiliyormusun ?
Hack olabilir değil hacker zaten
Gerisayım : 19 Dk. 43 Saniye.
kadikoytc nin sslerini attım bana verdikleri cevaba bakın

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We will investigate the issue you have described and take the appropriate action as needed. Due to privacy reasons, please understand we cannot disclose any action taken upon said account.

We appreciate you taking the time to report this to us and apologize for any inconvenience this may have caused you.

Thank you again and we hope you will continue to enjoy your experience with GamersFirst.
17 saniye de 5 kişi bombayla hackten başka açıklaması yok.Adam haklı beyler.
bence de haklı ve bu tc klanı zaten full hacker hepsi opk kullanıo ama banlanmıolar
(10-17-2010 04:59 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]17 saniye de 5 kişi bombayla hackten başka açıklaması yok.Adam haklı beyler.

+1
(10-17-2010 04:59 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]17 saniye de 5 kişi bombayla hackten başka açıklaması yok.Adam haklı beyler.
Yazık...

Sherlock

Adamlarla konuştum gayet de yapıyoruz diyorlar hatta gelin profilden çekin SS imizi falan diyorlar ; adamlar rahat Dipsizzz
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler