Emblem de oynarken ne kadar küfür etselerde ne kadar skorum iyi iken kickleselerde ne kadar bana hack deselerde ben emblemi seviyorum .
Az önce nca'dan samet abiyle emblem oynuyorduk skorumda 60-23 di heralde yanlıs hatırlamıyorsam kick yedim . Beni atanlarlara sesleniyorum siz RAHAT olun ben o skoru 1 maçta yaparım ama siz o skoru 5 oyunda yaparsınız .
Hadi kolay gelsin .
War Rock ne hale geldi, millet sanki birbirinden özenti.
Biri birini atıyor ve başka bir oyunda ise birini biri atıyor.
Ne insanlar var...
Evet bu olay benim de başıma geliyor sık sık.. Skill pointer oynarken son 5 dk de adamın biri geliyor kick atıyor herkes de y diyor. Gıcık oluyorum böylelerine. Hiç takmıyorum sende takma en iyisi kerem abi..
Kerem takmicaksın bölelerine sövme de , kendine kara liste oluştur.. odaya almao nları
Oyun iyice çirkinliğin hat safalarına yükselmeye başladı gerçekten.Geçen benimde başıma ravelloda geldi.Adamdan daha iyi skor yaptım diye ve 1. olabilmek için oyundan attılar.Böle insanlara sadece gülüyorum.Küçük görüyorum...
Bende gülüp geçiyorum küçük insanlarla uğraşmaya deymez . .
Gulup geciyoruzda arkadlar kaybettiklerimiz? O kadar zaman harca o skoru yap amelenin teki gelsin seni atsin gulup gecelimde acitiyor icini ama ........ Buna bir care gelistirilse keske