Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rebel1soul Tekrar OPK Odasında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu konuyu bu kadar uzatmanın bir anlamı yok bence, fazla saçmalıyorsunuz.

Herkesin yaptığı kendine.
yazık böylelerine m045.gif
(10-17-2010 03:11 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bu konuyu bu kadar uzatmanın bir anlamı yok bence, fazla saçmalıyorsunuz.

Arkadasim ben hesabimi devretmistim ve konu actim ama buna ragmen "Black" beni forumdan uzaklastirdi.Ben bu forum warrock TR nin en iyi forumu diye buraya geldim diger hicbir warrock forumuna girmem konulara bakmam üyeligim yoktur sadece bu warrock forumuna uyeyim ve warrock la ilgili sadece bu forumda vakit geciriyorum ve mod. basvurusu bile yaptım ama buna ragmen Mehmet Bey beni haksız yere forumdan uzaklastırdı benım zaten o charla bır alakam kalmadı neden forumdan ban yiyorum ki yani ben burada hakkımı savunuyorum.Neyse ilerleyen saatlerde veya gunlerde sonucları gorucez, beni unutmayın arkadaslar herkese iyi oyunlar/forumlar ben tekrar bu foruma devam edicem hadi iyi gunler...

Bu arada dikkat ederseniz -LeqeNDo- sadece konuyu aciyor 1 veya 2mesaj atiyor sonra kaciyor yani bana gore onun tek amacı var BENIM ADIMI KIRLETMEK VE ORTALIGI KARISTIRMAK!
(10-17-2010 03:16 PM)ReBeLSouL Yazılan: [ -> ]
(10-17-2010 03:11 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bu konuyu bu kadar uzatmanın bir anlamı yok bence, fazla saçmalıyorsunuz.

Arkadasim ben hesabimi devretmistim ve konu actim ama buna ragmen "Black" beni forumdan uzaklastirdi.Ben bu forum warrock TR nin en iyi forumu diye buraya geldim diger hicbir warrock forumuna girmem konulara bakmam üyeligim yoktur sadece bu warrock forumuna uyeyim ve warrock la ilgili sadece bu forumda vakit geciriyorum ve mod. basvurusu bile yaptım ama buna ragmen Mehmet Bey beni haksız yere forumdan uzaklastırdı benım zaten o charla bır alakam kalmadı neden forumdan ban yiyorum ki yani ben burada hakkımı savunuyorum.Neyse ilerleyen saatlerde veya gunlerde sonucları gorucez, beni unutmayın arkadaslar herkese iyi oyunlar/forumlar ben tekrar bu foruma devam edicem hadi iyi gunler...

Bu arada dikkat ederseniz -LeqeNDo- sadece konuyu aciyor 1 veya 2mesaj atiyor sonra kaciyor yani bana gore onun tek amacı var BENIM ADIMI KIRLETMEK VE ORTALIGI KARISTIRMAK!
hesabımı bıraktım diyorsun ama diğer konuda "2.İd pw vermedim acik birakip ona verdim." diyorsun. yani şu kuzenin bilgisayarı hep açık mı?yanlış anlama rencide etmek istemiyorum diğer konuda böle yazıyor.
(10-17-2010 03:22 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]
(10-17-2010 03:16 PM)ReBeLSouL Yazılan: [ -> ]

hesabımı bıraktım diyorsun ama diğer konuda "2.İd pw vermedim acik birakip ona verdim." diyorsun. yani şu kuzenin bilgisayarı hep açık mı?yanlış anlama rencide etmek istemiyorum diğer konuda böle yazıyor.
Arkadasim terbiyemi bozmak istemiyorum ama senin akli dengende bir problemmi var ? Warrock Genel bolumundeki konuma bakarmısın ben charımı kuzenım afk kastıktan sonra baska bır arkadasıma devrettım ve charin id pw sini bilmiyorum konuların acılma saatine de bakarsan sevinirim, dünden beride bana laf atip duruyorsun ben sana diyecegimi dedim bir problemin varsa Ö.M.'den msn adresini bırak...
bencede herkesin yapyığı kendine
laf falan atmıyorum ben sadece geçende söylediğini koydum oraya.
Neyse ben banlanmak istemiyorum bu konuya bir daha girmeyeceğim.
(10-17-2010 03:29 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]laf falan atmıyorum ben sadece geçende söylediğini koydum oraya.

Offf gelde sinirlenme GİT KONULARIN ACILMA SAATİNE BAK! Ben afk kasildiktan sonra charimi devrettim problemin varsa git doktora ben ücretini ödicem söz tamammi psikolojik veya akli problemin varsa git doktora söz muayene ve tedavi ücreti benden!
(10-17-2010 03:31 PM)ReBeLSouL Yazılan: [ -> ]
(10-17-2010 03:29 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]laf falan atmıyorum ben sadece geçende söylediğini koydum oraya.

Offf gelde sinirlenme GİT KONULARIN ACILMA SAATİNE BAK! Ben afk kasildiktan sonra charimi devrettim problemin varsa git doktora ben ücretini ödicem söz tamammi psikolojik veya akli problemin varsa git doktora söz muayene ve tedavi ücreti benden!

BEN AFK KASTIKTAN SONRA DİYOSUN SİMDİ DE ?
(10-17-2010 03:44 PM)ohyes28 Yazılan: [ -> ]
(10-17-2010 03:31 PM)ReBeLSouL Yazılan: [ -> ]

BEN AFK KASTIKTAN SONRA DİYOSUN SİMDİ DE ?
Bu oyun sizin beyninize ciddi anlamda hasar vermis ben afk kastiktan demedim ben afk kasildiktan sonra dedim yani benim charim baskasi tarafinda afk kasildiktan sonra tmm mi ?Bu arada tamami buyuk harflerle yazilan mesajlar bagirmak anlamina gelir bildirimde bulunucam iyi oyunlar/forumlar...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler