Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lnvad3r wall hacker olduğunu itiraf ediyo
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
lnvad3r wall hacker olduğunu itiraf ediyo nasıl bir oyuncu olduğunu görsünler yorum sizin m045.gif
not : Sabah ss koydum lnvad3r bu sitede hatırı sayılır bi vatandaş ya ss kaldırılmış komik olmayın herkes hatalarını bilsin playerlik taslamasın ss mi doğru yere koydum ve baktım benim gibi ss olan bir çok insan var onların ss kaldırılmayıpta benim ss kaldırılması daha büyük ayıp m045.gif
adam kendi ağzınla wall hacker olduğunu açıkca yazmış ve odadaki herkes onu kınamış oyun bitimi atılmış çifte standart uygulamayın isteyene ss gönderirim msn email adresim : handsomexe@hotmail.com başka sitelerede koyacam bakalım oralardan nasıl engelleyeceksiniz sayın warrockhit yöneticileri...
Bu resimle hiçbirşeyi kanıtlayamazsın.Oyunda bazı insanlara karşı bende diyorum bu lafı.
ya yeter ya gerçekten kaçıncıya böyle konular açılıyor boşuna zahmet edip o kadar yazı yazıp bu konuyu açmışsın kardeş bunlar bir işe yaramaz hem adam burda hackim dediği zaman gerçkten hack olduğunu nerden bilicez banada sen hackmisin diye sorduklarında artık evet hackim diyorum yani adamlarda biliyor beim hack olmadığımı.Eğer bu adam hack diye illa ispatlamak isitiyorsan videoya çek uçarken kaçarken Smile görüntüle ama sadece ss ile ispiyon bölümüne gelmeyin.
Çamuru at izi kalsın.Oh ne güzel!
(10-17-2010 12:09 PM)erdred Yazılan: [ -> ]Çamuru at izi kalsın.Oh ne güzel!

adamımadamım
Gereksiz bir konu.Fazla uzamasın.
Kilit.
Tek Amacı Seninle Dalga Geçmek ...
Bu Kişinin Sarp Abi Olduğunu Sanmıyorum Smile
Sarp vardı. Büyük ihtimal sinirlenmiş ondan böyle bir şey demiş.. Her zaman yaptığı şey.. : )
puff.
Referans Adresler