Evet arkadaslas bugun bir sahsiyet benim karakterimle ilgili bir konu acmis ve kuzenim afk odasina girmis benim charimdan o sahista ss almis filan bir seyler elde etmeye calismis neyse elde etmek istedigi sey benim charimi birakmam sa onu coktan elde etti artik rebel1soul da ben olmicam kuzenimde olmicak artik rebel1soul da oyundan tanistigim bir arkadasim olucak...BU SAATTEN ITIBAREN REBEL1SOUL İLE HİC BİR ALAKAM KALMİCAK YAKINDA O ARKADASIMDA NC ATAR BENDE YENİ BİR CHAR ACMAYI PLANLIYORUM CUNKU O CHARA DEVAM EDERSEM KUZENIM YUZUNDEN FFA DAN LVL DUSEBİLİRM EN İYİSİ 0 DAN BASLAMAK YENI NICKIMI BURADA SOYLEMICEM VE TURKEY SERVERINA FAZLA GIRMICEM.Diger serverlarda oynamayi planliyorum adamlar lag mag ama hic olmazsa boyle bos islerle ugrasmam...Belki de rebel1soul u geri alabilirim ama suandan itibaren rebel1soul ile hic bir alakam yoktur eger tekrar geri alirsam buradan sizlere duyururum....Iyı aksamlar...
Hayırlısı Olsun Senin Adına ..
(10-16-2010 10:41 PM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Hayırlısı Olsun Senin Adına ..
Tesekkur ederim...
Naptın sen Semih

(10-16-2010 10:45 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Naptın sen Semih 
Bugun bir kac kisinin bir oyun bir char icin ne hallerde oldugunu gordumde ondan biraz yalniz takilmaya karar verdim...Ama ilerde rebele geri donebilirm...
Hakkında hayırlısı

o konuyu açanında art niyet için o konuyu açmış olabileceğini düşünmüyorum.

artık herkez FFA da oynadıgı ıcın sanırım o arkadaşta senin FFA da kastıgını anlamış ama hesap sana ait olmadıgını bilseydi belkide açmazdı ama sonuçta rebel1soul'un yanında kuzen yazmıyor herkez kendi nicki nin altın da olan şeylerden sorumlu olacağını düşünüyorum ama genede seçim senin Hakkında hayırlısı

takdirin buysa hayırlı olsun...
Hakkında hayırlısı ama hiç gerek yoktu bence.

Yha bilmiyorum kafam cok daginik bugun buradaki konulardan dolayi cok sinirlerim bozuldu belki charima geri donerm eger geri alirsam buradan haber veririm...
Valla kardeşim haklısın yarın öbürgün ben de "r3sp3ctful OPK hack!" diye bir konu görmekten korkuyorum