Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Konu ve link koymak için mesaj sınırlaması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
konu açmak için bence mesaj sınırı gerekiyor.link koymak içinde iyi olurdu.Misal:

konu açmak 10 mesaj
link koymak 25 mesaj
mesaj atmak için 5 mesaj Smile
Yararlı Olabilir Ama Şunu Anlamadım :

(10-16-2010 08:50 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]mesaj atmak için 5 mesaj Smile

Big GrinBig Grin
xD zaten şaka diye yazdım onu .
(10-16-2010 08:50 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]konu açmak için bence mesaj sınırı gerekiyor.link koymak içinde iyi olurdu.Misal:

mesaj atmak için 5 mesaj Smile

Akıl diye buna derim (;
(10-16-2010 08:55 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]Yararlı Olabilir Ama Şunu Anlamadım :

(10-16-2010 08:50 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]mesaj atmak için 5 mesaj Smile

Big GrinBig Grin

aynen bi açıklarmısın?
Şaka yapıyorum.ayrıca rebel1soul bu şakayı kafan almıyorsa bişey diyemem.Gerginlik yaratma.
Bir diğer konuda da burada olduğu gibi, bir kaç kişi arasında gözle görülür bir gerginlik vardı. Bunu yapmaktan vazgeçin lütfen. İlk ve son kez burada uyarıyorum sizleri..
Sen iyi misin kardeş? Lütfen iyi olduğunu söyle. Smile

Burası 'Genel Forum' değil, burası bir 'War Rock Destek' forumu.

Örn; oyunda herhangi bir sorunu olan oyuncu, gelip foruma kayıt olduğunda direk konu açıp link koyabilmeli ki sorununa bir çözüm bulalım. Aksi taktirde 10 mesaj, 25 mesaj vb. şeyler destek dışına çıkar.
(10-16-2010 09:04 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Sen iyi misin kardeş? Lütfen iyi olduğunu söyle. Smile

Burası 'Genel Forum' değil, burası bir 'War Rock Destek' forumu.

Örn; oyunda herhangi bir sorunu olan oyuncu, gelip foruma kayıt olduğunda direk konu açıp link koyabilmeli ki sorununa bir çözüm bulalım. Aksi taktirde 10 mesaj, 25 mesaj vb. şeyler destek dışına çıkar.

1.öncelikle iyiyim Smile .
Ama benim demek istediğim şu:

yeni bir üye geliyor.mesajını yazıyor cevabını yazıyor küfrü basıp çıkıyor Smile
ben şahsen yaşadım diğer forumlarda Smile bunun olmaması için bu önerileri yaptım.
2.si bazen acaip acaip linkler koyuyorlar (başta nobrain.dk Smile ) bunu engellemek istediğimden.

yorumlar için teşekkürler.
Ondan sonrada emeğe saygı +rep ciler doluşsun foruma. Çok saçma olur bence.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler