Tıkla
Bu telefondan kullanan varmı.Fiyatından çok şekli ; şemali ve yorumlar beni etkiledi almayı düşünüyorum , yorumlarınızı almak istedim.
Bu arada mavisini almayı düşünüyorum :
![[Resim: p_112552_00_04.jpg]](http://st4.bimeks.com.tr/img/urun/p_112552_00_04.jpg)
Bence güzel ama bundan daha kaliteli ve fiyatı iyi olan telefonlar var biraz daha araştırmanı düşünüyorum
Bence ondan biraz daha yüksek fiyata Samsung Corby Wi-Fi al bende var tavsiye ederim.
(10-16-2010 08:42 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bence ondan biraz daha yüksek fiyata Samsung Corby Wi-Fi al bende var tavsiye ederim.
aslında wi-fi lı almayı düşünüyordum ama karar veremedim senin dediğin telefonda indirimde 380 tl yerine 290 tl

)
(10-16-2010 08:46 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ] (10-16-2010 08:42 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bence ondan biraz daha yüksek fiyata Samsung Corby Wi-Fi al bende var tavsiye ederim.
aslında wi-fi lı almayı düşünüyordum ama karar veremedim senin dediğin telefonda indirimde 380 tl yerine 290 tl
)
Hem indirimde hemde genoa'dan dokunmatiği daha serive wi-fi

Ben samsung kullanıyordum ama dokunmatik değil samsung'tan memnundum fakat samsung'un dokunmatik ekranlarda kötü olduğunu duydum bir kaç gün sonra annem

samsung dokunmatik telefonlardan aldı biraz karıştırayım dedim çok kötü

bende telefon almayı düşünüyordum nokia alamayı düşündüm araştırayım dedim ve güzel diye yorumlar duydum samsunga eklenti yükleyemezsin ama nokia'ya iphone gibi değişik eklentiler yükleyebilirsin ben nokia 5235 aldım çok memnunum fiyat olarakta çok iyi şuana kadar hiç bir sorun çıkarmadı.Ben nokia almanı tavsiye ederim hem şuan turkcell'de 5235 için kampanya var samsung dokunmatikler kaliteli ama sıkılırsın

Telefona tonla para vermek gereksiz.Sadece konuşmak ve mesaj göndermek için kullanıyorum.Geri kalan kamera,radyo,mp3 çalma bunlarda asgari seviyede olsun yeter.Yani 150-200 TL lik telefon yeterde artar bile.Benden sana tavsiye o kadar büyük meblağlar verme telefona...
Mete Wi-fi olsun takoz olsun hacı.