Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: belli başlı zombi türleri (ss yok)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Mad man:
1. dalgadan itibaren çıkarlar.1-2 vuruşta ölürler.fazla can götürmezler ve yavaş giderler.mavi giyerler
maniac
2. dalgadan itibaren çıkarlar.1-3 vuruşta ölürler.mad manlere göre daha fazla hızlıdırlar.sarı tarzı giyerler.
grounder
(eklenecek)
heavy
En büyük karakterlerden biridir.galiba 5. dalgadan itibaren çıkarlar.zor ölürler.kolay öldürürler.öldürülünce takımınıza 10 puan kazandırırsınız.ellerinde büyük bir demir parçası vardır.
lover
Benim hiç sevmedğim bir karakter.elleri arkadan bağlı orta yaşlı (!) kadınlar.
En sevmediğim yönü koşarak üstünüze gelip çığlık atmasıdır.kolay ölürler.
hangedman
Bunlarda sarı bir deli giysisine bağlanmış zombilerdir.kolay ölürler.eğer size saldırırlarsa m14 etkisi yapar.
Heves etmişsin bişey paylaşmışsın tamam. Ama madem bir iş yapıyosun tam yap be kardeşim. SS falan koy ayrıca tanıtmadığın 2 tane zombi türü var. Yine de bi emek var teşekkürler paylaşım için.
doğru söylüyorsun, ona bir şey demiyorum.Sadece başlayayım dedim.basit başlayıp detaylandırırım diye düşündüm. sizdende aldığım ssler ve bilgilerle Güzel bir rehber oluştururum dedim içimden.istersen sende PM den bana bilgi ve Ss gönderebilirsin.bu arada evet iki tane daha var biri chariotmu öle bişi diğerini hatırlamıyorum.
Değerli üyemiz emek vermiş yazmış bunu eleştirmektense senin o 2 zombi türünü yazım bunlarıda ekle demen gerekir . Eleştirmekle bir şey elde edemeyiz victory.gif
(10-15-2010 07:51 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Değerli üyemiz emek vermiş yazmış bunu eleştirmektense senin o 2 zombi türünü yazım bunlarıda ekle demen gerekir . Eleştirmekle bir şey elde edemeyiz victory.gif

Farkındayım. Eksiklikler öm'dan gönderildi zaten Smile
bence 20+wawe'ye geldikden sonra adam gibi rehber yapılabilir Smile

Nice zombiler olduğunu duydum bi adam 18wawe da ordan biliniyor Big Grin

Sherlock

Eline sağlık kardeş.
en tehlikelerden birin yazmamışsın Smile hangisi bilmem ama böyle uysal gibi durup aniden saldıran zombi var elinde penseyle ben en çok ondan nefret ediyorum Big Grinadamım
Elime sağlık ama fikir çalıntısı yapılmış.
(10-15-2010 07:51 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Değerli üyemiz emek vermiş yazmış bunu eleştirmektense senin o 2 zombi türünü yazım bunlarıda ekle demen gerekir . Eleştirmekle bir şey elde edemeyiz victory.gif

eleştirmenize bir şey demiyorum.Kendimi sadece başkalarının yorum ve eleştirileriyle , nasıl biri olduğumu , kendimi geliştirmem yada geliştirmemem gerektiğini anlarım.
Referans Adresler