Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xfire !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
indirip kurdum Örneklerdeki gibi fakat oyuna gırdgımde ne bildirim veriyor nede ayarladığım tuşa basınca Video ss çekiyor wr yi otomatik olarak tanıdı fakat işlev yok ! Başka bır ayarı dahamı var ? Sitedede arastırdım d3d8 kısmını 9 yap demişler fakat oraya dokunulmuyor yanı bısey secılmıyor kendi ayarlamıs kalmıs oyle
Oyundayken Ss almak yada video çekmek gibi konuda mı sıkıntı var ben tam anlayamadım eğer öyle bir sıkıntı varsa Fraps'ı öneririm. Kolay gelsin.
frap uzun çekim yapmıyorki bendede var ancak hack videoları çekebiliyorum kısa süreli. Ss.gif Sad
(10-15-2010 04:10 PM)Ottoman Yazılan: [ -> ]Oyundayken Ss almak yada video çekmek gibi konuda mı sıkıntı var ben tam anlayamadım eğer öyle bir sıkıntı varsa Fraps'ı öneririm. Kolay gelsin.

Evet. fraps la cekıyordum zatn cok yuksek yer kaplıyor ve kısa surelı cekıyor bana uzun lazım.
fraps bilgisayarı çok kasıyor game cam nasıl ayarlanıyor =?
Pc'nin özelliklerine göre değişir Fraps benim pcmi kasmıyor. Çok zamandır kullanmıyorum fakat fraps'ın tam sürümünü bulursanız o istediğiniz uzunlukta video çekiyor...
Hyper Cam 2 Önenirim Güzel Ve Kullanışlı Wink
Freez Screen Video Capture şahsen kullanıyorum abi.Bu 1-2 saatlik videolar çekiyor ve ekranın ne veriyorsa onu gösteriyor yani HQ bide bu programı dene
Referans Adresler