Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet bıktırdı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İnternet sürekli gidip geliyor tam geliyor oyunu açıyorum 4.wavede gidiyor hemen giriş yapıom tekrar yine giriyor normal bi internet kesintisi olsa 5 dk gider sonra gelir ama bu hemen geliyor sabahtan beri deli oldum sövücem bu ttnete AngryAngryAngry

Buna bir çare bulun +rep
çaresi olucağını sanmıyorum banada bir aralar öyle oluyordu derdini anlarım Smile 1/2 güne düzelmişti bende Wink
Bursa'da bugünlerde çok fazla yağmur yağıyor ondan olabilrmi Big Grin
bilmem bende bursalıyım bana olmuyor Big Grin Big Grin
Tttnet'İn Şu Lanet Olası Alt Yapı Çalışması
QuickNet 4 ever Big Grin
banada oluyordu bunun benzeri Big Grin ev telefonuyla konusmaya baslayınca ınternet kesılıyordu.tesadufen farkettım bende Big Grin tabi hemen babam aldı eline penseyi felan beraber çözdük.oyuna gırıyordum arkadşı arıyordum girdim diye bi bakıyodum gitmiş int.allhatan farkettım yoksa hala aynı sorunu yaşıo olcaktım
Ss.gif ben düzeltsem iyi olcak çünkü ttnet'in sahibi benim laflarımla çok kötü durumda Smile
Bende Bursadayım dun aksam 12 den sabah 12 ye kadar net yoktu bendede ttnet ten ve kablolarından kaynaklanıyor olabılır ozellıkle 15 gb ı geçtiysen ttnet her türlü pisliği yapar.. Smile
(10-15-2010 04:25 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]15 gb ı geçtiysen ttnet her türlü pisliği yapar.. Smile

Abartmamak gerekiyor. m045.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler