Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Günlük üye alma rekorumuzu kırdık - 101-
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
evet bir kaç gün önce misafirlerin forumu gezmesini kapadık. Bugüne kadar WTR her zaman misafirlere açık bir platformdu. Konuları okumak için üye olma zorunluluğunuz yoktu. Son 1 ayda sitenin istatistikleri epey bir düşmüş gibi gözüküyordu. Epeydir gündemimizdeydi bu konu vede bir değişiklik yaptık. Artık misafirler foruma üye olmak zorunda. Bu uygulamaya geçtiğimiz ilk gün 40 küsür yeni üye aldık ki normalda bu sayı ortalama 20 civarlarında oluyordu ama bugun patch'inde gelmesiyle 101 tane üye aldık vede hala 10 dakika var =)

Benim hatırladığım rekor 82 miydi neydi aylar önceydi yazın. Ama günde 101 üye gerçekten şaşırttı beni =))

Bizi seçen herkeze teşekkürler =))

WTR ekibi
bunu bu forum hakediyor beyfendi
Güzel rakam victory.gif
evet gerçekten hakkediyor wrtre TongueSmile
WarrockTR bi' çok War Rock forumundan daha geniş bir kitleye sahip.

Gerek ekip olarak, gerekse altyapı olarak çok üstün bir kadroya sahibiz. Umarım daha yüksek rekorlar görebiliriz. Smile
aslında hafta sonunu iple çekiyorduk biz ama bu patch büyük patlama yaptı. Bu hafta sonu cuma-cumartesi-pazar tahmini toplam üye alma potansiyelimiz 250 olacaktır. Aslında potansiyel demeyeyimde olası rakam diyelim. Uzun lafın kısası önümüzdeki haftasonu en geç 10.000 üye oluyoruz. gibime geliyor =))
yandan.gif : )
WTR Farkıyla =)))

Bu arada fikir benden Tongue işlevinide ben yaptım yanlış olmasın xddddd
(10-15-2010 12:27 AM)Owner Yazılan: [ -> ]WTR Farkıyla =)))

Bu arada fikir benden Tongue işlevinide ben yaptım yanlış olmasın xddddd

senden önce soner çok diyordu aslında onunda hakkını yemeyelim Big Grin
Soneri salla diyodu sadece icraat yoktu xdddd ( aman görmesin Smile)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler