Arkadaşlar ,
Game Start tıklıyorum ama oyuna girmiyor .
Sanırım bir çok kişide bu sorun var .
NOT : Oyunu silip yine yükledim ama olmadı ..
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim .
Birçok kişide bu sorun oldugunu bildiğin gibi yeni açılan mesajlarda bu konu hakkında 10 15 konu bulundugunu ve çözümlerinin yazdıgını gorüyorsundur.
Sorunun oldugu için konu açarsın ama once araştırırsın her sorun için tek tek konu açarsak ohooo
Araştır biraz.
yha bu kaçıncı konu Allah aşkına yha bide sırf bunu sormak için üye olmuşsundur Allah bilir.

(10-14-2010 08:52 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]yha bu kaçıncı konu Allah aşkına yha bide sırf bunu sormak için üye olmuşsundur Allah bilir. 
Üye olup sormasında ayıp yok . Asıl ayıp yeni gelen bir kişiye yardımcı olmak yerine onu terslemektir .
O kadar konu açıldı araştırmamış buda yanlış fakat arkadaş forumda yeni bilmiyorda olabilir
Evet birçok konu açıldı 10 ları geçti . Bugün forum düzeni denen bir şey kalmadı . Olaya müdahele eden kimseler yok .
Ben oyunu sildim yükledim şuan patch atıyor . Çözersem tüm çözüm konularını bi başlık altında toplayarak konu açarak bildiririm .
Game Start Tıkla HackShield'in Dolmasını bekle. Kendiliğinden Kapanacak HackShield Sonra Tekrar Aç Oyunu Game Start ' a Tıkla HackShield Dolunca Giriyor Oyuna Zaten.
NOT:HackShield'in Dolması Zaman Alabilir(6-7 Dk.)
Hasan teşekkür ediyorum sana .
Arkadaşlarda giremiyordu ordan biliyorum ve o konuları görseydim şuan bu konu açık olmazdı .
Bunu öğrenmek içinde üye olmadım .
Forumda yeni olduğum için konuları görmemiştim .
HackShieldin dolmasını bekledim hep denedim ama o da işe yaramadı .
İşe bak uptade %100 de takıldı ?
Vay arkadaş adamlar bitirdi zombi modu ben giremedim . Saten bırakmıştım oyunu sırf bakmak için deniycektim .
gamestart geldiğine dua et

Evet

Bakalım bu sorunda düzelcek mi inşallah en kısa zamanda düzelir