Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HackShield
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2tane kutu dolup takılıp kalıyor hs
şimdi diyeceksinizki autoup yap hs yi uptade le 10 kez yaptım takılıp kalıyor 2 kutuda 10 dk dır da en ufak bi hareket yok
Reset At Modeme Berki Olur Smile
atmaya korkuyorum Big Grin 2 tane fatura duruyor.geçende öyle oldu bi attım ödeyene kadar açmadı ttnet

ama aç kapa yaptım modemı bi faydası olmuyor
Hackshıeld cıktıan sonra yakalsık 7 8 dakıka ıcınde oyuna gırıor takıldı gıbı duruo ama sonunda gırıor eger gırmesse tekrarlayın oyun fll cekıo sorun var...
olmuyo bune ya
(10-14-2010 07:46 PM)5tylebl4ck Yazılan: [ -> ]Hackshıeld cıktıan sonra yakalsık 7 8 dakıka ıcınde oyuna gırıor takıldı gıbı duruo ama sonunda gırıor eger gırmesse tekrarlayın oyun fll cekıo sorun var...

senın dediğinde doğru.oyun full zombi modu geldı dıye akın var oyuna.girmek epey zorlasıyor.hele bide biz yunanlarla aynı serverdayız.adminler ter döküyolardır buna eminim victory.giftotos.giftotos.gif
Zombi Modu Geldi Mi Smile Bayağıdır Oynayamıyorum ?
Beyler oyun bugünlerde mahvoldu. daha doğrusu 2 haftadır böyle. Çok lag var. Benimde Hack Shield dolmuyor. Ben Ticket atıcam bu konu ile ilgili.Wink
Referans Adresler