Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hack Shield Patch Yapmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sabahtan beridir uğraştığım oyunda patch yapıyor diye sevinmiştim şimdi de hackshield sağ köşede geliyor 2 çubuk doluyor ve ilerlemiyor bu h.shieldi iptal etme ya da bunun çözümü var mı dır
Bana da oldu böyle.Şu Gamersfirst değştiremez mi şu HackShield'ı yav.Point Black'taki GameGuard'tan koyssun.O hemen doluyor.
(10-14-2010 07:46 PM)l3lack Yazılan: [ -> ]Bana da oldu böyle.Şu Gamersfirst değştiremez mi şu HackShield'ı yav.Point Black'taki GameGuard'tan koyssun.O hemen doluyor.

aynen zaten bu yüzden gene oyunu bırakacağım ya AngrySad
(10-14-2010 07:46 PM)l3lack Yazılan: [ -> ]Bana da oldu böyle.Şu Gamersfirst değştiremez mi şu HackShield'ı yav.Point Black'taki GameGuard'tan koyssun.O hemen doluyor.

çözebildin mi peki
Şu warrockta bir gun adam akıllı çalışmadı şimdide game start gelmiyor bende bekşiyoz bakalım çalışacakmı diye
Aynen ya H.Shield Dolmuyor Çözümünü Bilen Varmı ?
2 kez doldu hack shield sonra kapandı ,tekrar denedim aynı şey oldu bu sefer oyuna girmiyor allahım sabır !!!!!!!
BİRİLERİ ÇÖZÜM BULSUN ARTIK ŞUNA,SİTENİN ADMİNLERİ YÖNETİCİLERİ VS. MAİL ATSIN,KONUŞSUN V.S YETER BE !
İlerlemeye başladı ^^
bendede game starta basınca hack shield gelmiyor gorev yontecısıne bakıyorum warrock 2 sn gozukuyor sorna kendılınden kayboluyor
http://forum.warrocktr.com/Konu-HackShie...z1FNMQnfOn

(07-10-2009 06:50 PM)Alıntı Yazılan: [ -> ]Bendede Aynısı Oldu Yapman gereken sey Çok basit Smile

C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\data\HShield\Update\autoup.exe

Buradan UPDATE Yapın ve girin

%100 Çalıştı Çünkü Bende Böyle denedim Denemeden Birşey Koymam Buraya Smile

Umarım bunlar işine yarar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler