10-14-2010, 07:34 PM
10-14-2010, 07:38 PM
Tek çözum sabır galıba sıtede dıger konu başlıkları altında çozumler var araştır ıstersen ama bende bır ışe yaramadı.
10-14-2010, 07:42 PM
aynı sorun bendede wardı arkadaşım kendım bı yolla halletım sanada soleyım belkı olur
..1. ADIM >> WarRock dosyasının içindeki "version.cfg" dosyasını Not Defteri ile açın.
2. ADIM >> Dosyayı açtık. Karşımıza kodlar çıktı. Şimdi o kodların hepsini silip, verdiğim kodu kopyalayın:
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 35
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//--> yaptık tan sonra kaydet
sonra modeme res at sonra warrock a tıkla sonra ufak bı patch atcak 60 mb lık onu attıktan sonra atması gereken patchı atıor bu sekılde dene bı
..1. ADIM >> WarRock dosyasının içindeki "version.cfg" dosyasını Not Defteri ile açın.
2. ADIM >> Dosyayı açtık. Karşımıza kodlar çıktı. Şimdi o kodların hepsini silip, verdiğim kodu kopyalayın:
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 35
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//--> yaptık tan sonra kaydet
sonra modeme res at sonra warrock a tıkla sonra ufak bı patch atcak 60 mb lık onu attıktan sonra atması gereken patchı atıor bu sekılde dene bı
10-14-2010, 07:43 PM
Oyuna Bir giriyosun patch yuklenıyor gibi oluyor donup kalıyor kapanıyor sonra gene game start gelmıyor
Şimdi gene patch yükleniyor ama hayırlısı inş. açılır
Şimdi gene patch yükleniyor ama hayırlısı inş. açılır
10-14-2010, 07:48 PM
Virüs programını kapat öle dene veya biraz bekle hackshield içinde biraz bekle yükleniyor
10-14-2010, 08:08 PM
Arkadasım sen onu bunu bırak beni dinle. Virus programını, güvenlik duvarını, ne varsa kapat.
Sonra Warrock'un kurulu olduğu dosyayı :
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 16
Updater = 33
Client = 36
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
şeklinde değiştir. Bilgisayara reset at. Warrock'u aç. Bir süre bekle. Olmayabilir. Sabret,yeniden dene,dene,dene. Aralıklı zamanlarda sürekli dene. En sonunda bende oldu. Şu anda patch atıyorum
Sonra Warrock'un kurulu olduğu dosyayı :
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 16
Updater = 33
Client = 36
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
şeklinde değiştir. Bilgisayara reset at. Warrock'u aç. Bir süre bekle. Olmayabilir. Sabret,yeniden dene,dene,dene. Aralıklı zamanlarda sürekli dene. En sonunda bende oldu. Şu anda patch atıyorum

10-14-2010, 08:16 PM
Bu oyunun sorunlarıda bir türli bitmek bilmiyor bende warrocku sıldım baştan yukledım pacth laerın yuklenmesını beklıyom olmassaza denerim
10-18-2010, 11:47 AM
40mb lik bi patch indiriyor %100 olnca START gelmyior..kapatıp açnca tekrar aynısı