Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Patch Hata Alanların Yapması Gereken 3 Husus
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1-) Arkadaşlar İlk Once Antivirus Programlarınızı Sessiz/Oyun Modu Konumuna Getiriniz Sonra 1 Patch atmayı deneyiniz
2-)Bu Kesin Olucaktır Deneyiniz: Warrock Sağ Tıklayıp Özellikleri Acınız.Daha Sonra Hedef Bula Tıklayınız.Daha Sonra Warrock Klasörü Acılcak Odan Dataya Giriniz.HShiled Die Bir Dosya Var Daha Sonra Ona Giriniz.Sonra Karsınıza Upadate Bolumu Cıkıcak OrayaDa Giriniz.Autoup Die Bir Dosya olucak ona tıklayınız 2 kere upluycak daha sonra patch attırnız
3-)Patchler Birbirleriyle Tamamen Uyumlu Bir Diğer Patch Yoksa Veya Eksikse 2 Patch Atmaz Bunun için Oyunu Silip Tekrar Patch Atıp Yukleyin

R3PLerSinz Sevinirm x)

HADE İYİ OYUNLAR !!
kardes yaptımda oyun halan acılmadı ayrıca...yınede yenı patchı atmıyo
Sorunu çözdüm, ama rep vermiycem. Smile
Hackshield dosyası yok !
kardes nasıl cozdun bızede yardım et yaw
bana senın 2cı dedıgını yaptıgım zaman butun uptadeler yapılmıstır dıe uyarı verıyo
(10-14-2010 12:44 PM)sercan741 Yazılan: [ -> ]kardes nasıl cozdun bızede yardım et yaw
bana senın 2cı dedıgını yaptıgım zaman butun uptadeler yapılmıstır dıe uyarı verıyo

Aynen!
arkadaşlar bende girmeye çalışıyorum ama olmuyor." progressing nowtotal 1 " yazıyor ne yapmam lazım ??
Öcelikle güzel yazmayı öğrenmelisin burası bir forum(gazi).
(10-14-2010 02:17 PM)kreyziwarrakci Yazılan: [ -> ]Aharqhadashlar ph€nd€ qhirmeye chalısıorm ama oholmuyor" progressing nowtotal 1 " yhazıyor ne yaphmam lasım ??

önce dogru düzgün yazmasini ögren Wink
(10-14-2010 02:17 PM)kreyziwarrakci Yazılan: [ -> ]Aharqhadashlar ph€nd€ qhirmeye chalısıorm ama oholmuyor" progressing nowtotal 1 " yhazıyor ne yaphmam lasım ??

Böle bir türkçe varmı.Lütfen türkçemizi düzgün kullanalım.

Bunu yazan arkadaş öldü.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler