Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ramiz Karaeski Gençliği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Hakkında "Bu Ramiz'in gençliğini oynayan adam Hollywood yıldızı resmen. Böyle birşey görmedım süper tek kelimeyle", "Hikayenin 1971 yılındaki kısımlarda Ufuk Bayraktar oyunculuğu ile adeta büyülüyor", "Ramiz Karaeski'nin gençliğindeki eleman süper oynuyor" gibi yorumlar yapılan genç yeteneğin keşfedilme öyküsü ise bir hayli ilginç.

Bir gün kahvede otururken de genç adamı yanına çağırıp "Seninle konuşmak istiyorum" dedi. O sırada askerde olan ancak hava değişimi için geldiği İstanbul'da kalıp askerliğinin son bir haftasını da öyle "geçiştirmeye" çalışan Bayraktar; önce korktu hiç tanımadığı Demirkubuz'dan, "Beni zorla kışlaya geri götürecekler" diye.

Ardından da Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta filminde rol aldı. Şimdi ise Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğini başarılı bir şekilde oynuyor

[Resim: ramiz-genclik5.jpg]
Adamda İlginç Zaten Big Grin Big Grin
Bu sahnede kestiği rajon süperdi beyfendi
İstanbul'un Genç Kabadayısı-1971
Evet.Rolünü iyi oynuyor.Ayrıca Öyle Bir Geçer Zaman Ki deki Osman'da iyi oyuncu.Çocuk yaşında milyonları hüzünlendirdi.
Role çok güzel oturmuş bu adam Smile

Sherlock

Gerçekten rolüne kendini çok kaptırıyor gerçekten 1971 havası verdirtiyor.
Referans Adresler