Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu bıraktım :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Meraba arkadaslar dun aksam carıma gırdıgımde hesabım kapatıldı yazısını gorunce oyuna verdıgım emekler geldı aklıma ve bos oldugunu anladım bu oyunda artk zevkde yapılmaz mılyonlarca hackler varken gelıp benım hesabımın kapatılması aklım ermıyor her neyse bazılarınız dıceksınız power level yapmıssındır ama onla alakası yok cunku daha once pover levelden levelım dusmustu ve akıllanmıstım ve power level yapmamama ragmen hesabım banlanması bıraz uzucu durum her neyse harcadıgım para ve gecen zamana uzuluyorum tek o her neyse sımdı tıcket atacagım acarlarsa eywallah acmazlarsa aranızdan ayrılıcagım hepınız hakkınızı helal edın kendınıze ıyı bakın Smile (ama umarımkı buyuk bır yanlıslık oldu)
Her gece sürekli FFA yapmaktan olsa gerek.

Neyse kardeşim, hayırlısı.
Keske ondan olsa Smile
Geçmiş olsun Smile ve Hayırlısı ne ise o olsun
hayirlisi bakalim ne olucak
Geçmiş olsun..
Eywallah sagolun sıze sunu soyluyum. benım car ortak aslında bana ait fakat 4 kısı kasıyoruz gecelerı kucuk kuzenım gunduzlerı ben aksamları abım hafta sonuda amcam yanı 24 saat aktıf olan bır uyelıgım wardı kı dusunuyorumda buyuk bır ıhtımal gunluk exp oranını gecmısımdır ondan banlanmısımdır muhtemelen gelıcek tıcket cevabını sızlerle paylasıcagım Smile Saygılarımla
(01-29-2010 05:10 PM)xellsaiser Yazılan: [ -> ]Eywallah sagolun sıze sunu soyluyum. benım car ortak aslında bana ait fakat 4 kısı kasıyoruz gecelerı kucuk kuzenım gunduzlerı ben aksamları abım hafta sonuda amcam yanı 24 saat aktıf olan bır uyelıgım wardı kı dusunuyorumda buyuk bır ıhtımal gunluk exp oranını gecmısımdır ondan banlanmısımdır muhtemelen gelıcek tıcket cevabını sızlerle paylasıcagım Smile Saygılarımla

Ticket cevabını bekliyoruz.
Bu arada benım hesabım oyuna rest gelmeden önce kapatıldı yani herkezle bir banlanmadı bunuda acıklığa kavuşturayım Smile
Geçmiş Olsun Mami Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler