10-13-2010, 12:20 AM
Sayfalar: 1 2
10-13-2010, 12:26 AM
Sana 48 AY Ferit...
10-13-2010, 12:27 AM
Ferit sana izin sen yapma
TaTy
10-13-2010, 12:27 AM
Hükümetin gündeminde,Askeriyeden brifing alıp yasalaştırmak için taslak hazırlayacaklar.Ama ortada resmi birşey yok.Muhtemelen 2-3 ay sürer...
10-13-2010, 12:41 AM
YAPARIM KAAN ABİ 48 AY NEKİ GELİP GECER xD xD
10-13-2010, 12:44 AM
Ne olursa olsun, Askerlik hizmetinin şuurunda olan değerli Türk evladı, üzerine düşen vazifeyi onuruyla yapmak için büyük bir heyecan duymaktadır.
Milli bilinç ve sorumluluk anlayışıyla hareket eden Yüce Türk Genci, üzerine düşen görevi eksiksiz ve sonsuz heyecanla yerine getirmek için fırsat beklemektedir.Hiçbir sonuç, Türk evladının azmini ve kararlılığını etkilemeyecektir.
Yüce Ecdadından ve Milli Tarihinden ilham alan Yüce Türk Genci, üzerine düşen sorumluluğu Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları dahilinde eksiksiz yerine getirmek için sabırsızlanmaktadır.
Varlığıyla mutlu olduğumuz, Türkiye Cumhuriyeti'nin iftiharı olan gençlerimizle gurur duymaktayız.
Milli bilinç ve sorumluluk anlayışıyla hareket eden Yüce Türk Genci, üzerine düşen görevi eksiksiz ve sonsuz heyecanla yerine getirmek için fırsat beklemektedir.Hiçbir sonuç, Türk evladının azmini ve kararlılığını etkilemeyecektir.
Yüce Ecdadından ve Milli Tarihinden ilham alan Yüce Türk Genci, üzerine düşen sorumluluğu Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları dahilinde eksiksiz yerine getirmek için sabırsızlanmaktadır.
Varlığıyla mutlu olduğumuz, Türkiye Cumhuriyeti'nin iftiharı olan gençlerimizle gurur duymaktayız.
10-13-2010, 01:23 AM
(10-13-2010 12:44 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Ne olursa olsun, Askerlik hizmetinin şuurunda olan değerli Türk evladı, üzerine düşen vazifeyi onuruyla yapmak için büyük bir heyecan duymaktadır.
bende Harun Abinin bu tip bir cevabını bekliyordum açıkcası ne yalan söyleyeyim =)
10-13-2010, 10:03 AM
Şahsen askerlik kalksa sevinirim.Okulum bitince herkes gibi ben de gidicem.Ama gitmek istemiyorum. Ekonomi bu haldeyken devletten aldığım öğrenim kredisi de dahil bir sürü bankaya kredi kartı borcum varken; ülkesine genç yaşta küfür etmeye başlayan benim yaşımda gençler varken askere gitmek mi ? Sanmıyorum. Gitmicek miyim peki elbette gidicem çünkü ülkem bunu zorunlu kılıyor. Belki de Hakkari'ye Şırnak'a yollayacaklar beni belki çatışmada ölücem peki ne için?
Siz söyleyin...
Siz söyleyin...
10-13-2010, 10:34 AM
(10-13-2010 12:27 AM)Black Yazılan: [ -> ]Hükümetin gündeminde,Askeriyeden brifing alıp yasalaştırmak için taslak hazırlayacaklar.Ama ortada resmi birşey yok.Muhtemelen 2-3 ay sürer...
evet

10-13-2010, 01:17 PM
Bu kadar mehmetçik askerlik konusu açınca aklına geldi di mi? 

Sayfalar: 1 2