Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock oyun içindeyken herhangi anda kapanıyor ACİL YARDIM!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, oyunu oynarken bir bölüme girdikten bi süre sonra warrock kendini kapatıyor. hiçbirşey demeden, sanki ben kapatmışım gibi. Kafayı yicem. Daha demin 30 kill yaptığım ravello'dan attı. Hemde durduk yerde. Aynı şey daha önce başıma 6-7 kez geldi. Son zamanlarda artıyor. İnternette sorun yok, ip kodumu kendim yazdım, DNS: 195.175.39.39(türkiye standart dns'si) Neden böyle yaptın derseniz, windows 7 bende tcp/ip v6 ve DNS otomatik biçimlendiremiyor. Kendi varsayılan ip geçidimin bir fazlasını yazdım, warrock dışında hiç internet sorunu yok. pff
NASIL DÜZELTCEM? LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YİCEM. BUNUN YÜZÜNDEN YAKLAŞIK 150 KİLL BOŞA GİTTİ!Angry
eeee cevap yok mu?????

Artık DNS'yi değiştirdim. Sorun bitti. Ama yenisi geldi Sad

Bölümün ortasında atmayı bıraktı... Bu iyi haber benim için. Ama nadiren büyük bölümlere girerken şu uyarıyı veriyor:

anormal program termination

sonra oyun kapanıyor. Anladığıma göre bu: oyun işlemciye fazla yüklendi demek. Görev yöneticisinden tüm gereksiz işlemleri şeçip kapatıyorum, temalardan aero temalarını kapatıyorum, yine aynı. Windows 7'den ve warrock tan anlayan yardım etsin lütfen...

Bilgisayarın özellikleri:

2.00 GB RAM
Intel® Core™ 2 Duo CPU e8200 @ 2.66 Ghz 2.67 Ghz
512 MB ATI Radeon HD 2600 Pro
32 bit işletim sistemi
(windows 7=32 bit, BIOS'ta 64 bit)
Windows 7 Ultimade (etkinleştirilmiş)
Turbo FAN (2 gün açık durabiliyo PC)
Yeni DNS ne yazdın banada söylermisin ?
208.67.222.222
208.67.220.220
Ya yine aynı oldu!
Önceki sorun tekrar oldu. 29 kill yaptığım coldcave'deyken kapandı.
OFFFFFF!!!!
bi program indirdim wrcleaner diye, warrock'un hatalarını düzeltiyor. Daha nadir kapanmaya başladı ama hayla sinir bozuyor!
Ben aynı oyunu laptobumada kurdum(1 yıl önce). Benim PC'de oyun
1,79 GB, laptop'ta ise 1,77 GB. Bununla bir ilgisi olabilir mi?
İyice aradım, warrock klasöründe DATA klasörü 2 mb fazla. Bilgisi olan yardım etsin lütfen...
Kar yağdı bugün arttı bu sorun :SSSS
Çok çabuk atıyo.
şimdide PC kendine reset atıyo! Gidip güzel bir antivirüs alcam, taratcam. bıktım.
Yok arkadaş aynısı bendede oluyor ama girmiyor atıyor direk Ss.gif
Bende eskiden olmuştu.
Nasıl düzelticez? Başka forumlarada baktım çok kişşide aynı sorun var. Birde özür dilerim, PC kendine reset atıyo dediğim gün işlemciyi fazla ısıtmışım, artık olmuyor. Ama warrock kapanma sorunu hala devam ediyor
yaaa bu gittikçe kötü oluyor şimdide bir bölüme girer girmez atıyor!
Oyunu tekrar kuruyorum, bakalım ne olacak? İnşallah çalışır...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler