Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Spammers
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Wr de spam ve anti-mute yapanların ScreenShotsunu çekersek onlara ceza aldırabilirmiyiz?

bu arada spamlarda yapılan sitelere erderd arkadaşımızında dediği gibi GİRMEYİN. nobrain.dk falan diyolar hele onlara hiç girmeyin.(dk lerin nerdeyse hepsi video çıkıyor).
(10-12-2010 10:21 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]Wr de spam ve anti-mute yapanların ScreenShotsunu çekersek onlara ceza aldırabilirmiyiz?

bu arada spamlarda yapılan sitelere erderd arkadaşımızında dediği gibi GİRMEYİN. nobrain.dk falan diyolar hele onlara hiç girmeyin.(dk lerin nerdeyse hepsi video çıkıyor).

Dedeler Big Grin
video çekiyorlar dedin diye merak ettim nobrain de dedeler başladı oynaşmaya annemlerde yanımdaydı Big Grin hemen kapadım monötörü bilgisayarıda kasanın power düğmesine basıp kapadım Big Grin Allahtan fark etmedilerBig GrinBig Grin
Kapanmıyorda site Big GrinBig GrinBig Grin
(10-12-2010 10:32 PM)ikizceli Yazılan: [ -> ]Kapanmıyorda site Big GrinBig GrinBig Grin

Aynen Aynen Bi Bakiyim Dedimde Big Grin Annemde Geldi Big Grin Big Grin
Kapanmıyor ... Smile
Big Grin dedelerin ruhu gençBig Grin
annem bunları görünce " olum neler izliyorsun büle sapık sapık " dedi Smile
(10-12-2010 10:46 PM)PesimistTR Yazılan: [ -> ]Big Grin dedelerin ruhu gençBig Grin

İşte buna koptum Smile gece gece güldürdün beni helal olsun Big Grin
şükrediyorum böyle korkunç resim falan çıkmadı Big Grin ödüm kopar...

Sherlock

Firefox ve IE de kapanmıyor "dedeler" ama işlemlerden sonlandırabilirsiniz.

Ama bende alışkanlık oldu 3 günde 1 izliyorum dedeleri <3
(10-12-2010 11:52 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Firefox ve IE de kapanmıyor "dedeler" ama işlemlerden sonlandırabilirsiniz.

Ama bende alışkanlık oldu 3 günde 1 izliyorum dedeleri <3

ne demeye çalışıyorsun? Big Grin
Referans Adresler