Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu Bilen Birisi Baksın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(10-11-2010 07:13 PM)xCixMyPoweRx Yazılan: [ -> ]kardeşim ben üstte yazdım okumadan yorum yapma beynin almıyorsa beyinsizler sitesinde dolas insan gibi yazdık insan olan anlar Tamam mı?

? Hayırdır beyinsiz felan? İlk defamı forum sitesine üye oluyorsun
sinir etme sende iyice okumadan yorum yazıyorsun ama..
ben özürümü diledim dedim yani karar deişti hem iyice bakarsan anlarsın beyinsiz fln dediqim içinde özür dilerim...
Anlaşılan yeni başlamışsın oyuna. Sana önerim ;
3. Slot Mp7a1
5. Slot Tmp9
2nci slota Mp5k
6 slot change ve 6ncı slota flash, medic box olacaktır.
Eskiden açtığın konuda da sana yardımcı olmuştum ve g1 çekeceksen alacağın itemleri de yazmıştım!
(10-11-2010 07:20 PM)xCixMyPoweRx Yazılan: [ -> ]sinir etme sende iyice okumadan yorum yazıyorsun ama..
ben özürümü diledim dedim yani karar deişti hem iyice bakarsan anlarsın beyinsiz fln dediqim içinde özür dilerim...

Hakaret sitesi değil burası 2. aynı konuyu acıcaksan (güncelliceksen) diğerini silmen gerekir.Adam haklı
(10-11-2010 06:59 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Dediğinden 1 kelime anladıysam G1-Admin-Neo olayım Ss.gif

Sen Neo olma.
(10-11-2010 06:51 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Örnek Co-Admin sırf site için uğraşıyor adam seni ceo yapmak lazım ama benide genel mod Big Grin
(10-11-2010 07:52 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(10-11-2010 06:59 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Dediğinden 1 kelime anladıysam G1-Admin-Neo olayım Ss.gif

Sen Neo olma.
(10-11-2010 06:51 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Örnek Co-Admin sırf site için uğraşıyor adam seni ceo yapmak lazım ama benide genel mod Big Grin
Sebep?
Bana göre ilk engineer olarak ammo ve m14 at ardından medic veya asault olursun benim tercihim scorpion ve famastır ammoda scorpion ammo bitince famasa dön en iyisi TongueWink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler