Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Audi, R8'i kıskandıracak bir modelle geliyor: 2011 R8 GT!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Araba güzel ancak onu burda sürecek güzel yer yok Smile
(10-11-2010 05:17 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Param olsun sırf otomatik vites diye almam bunu.Zevk alamam Big Grin

Benim arabada en nefret ettiğim şey vites değiştirmek param olsa alıcam Tongue
arabamı la bu bizim türk arabasi kartal buna bin basar her açıdan Big Grin bi kere o zamanının ferrarisiydi Big Grin Big Grin

ama ciddiyim param ve ehliyetim olsaydı sipariş verenler arasında ilk benim adım yazardı.böyle bi araba kaçmaz.
(10-11-2010 06:18 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Araba güzel ancak onu burda sürecek güzel yer yok Smile

araba fena ama dediğin gibi burda sürücek yer yok.
(10-11-2010 05:17 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Param olsun sırf otomatik vites diye almam bunu.Zevk alamam Big Grin

o zaman sen porsche 911 GT2 al düz.. Big Grin
ama bu arabanın da düzü MUTLAKA vardır millet yarışıcak pistte düz vitesle olmaz Smile
Dünya'ya önderlik yapan bir neslin devamı olduğunu unutmayan Yüce Türk Genci, herşeyin en mükemmelinin sahibi olmayı hak etmektedir.

Kendilerine güvenmeleri için sonsuz sebepleri olan evlatlarımız, üstün çalışma azmi ve kararlılığıyla mükemmel bir yaşamın ürünlerinden de faydalanma imkanına sahip olabileceklerini unutmamalıdırlar.

Özgüven: Herşey demektir.Varlığına şahit olduğunuz tüm sonlu materyaller, özgüveni yüksek insanların birer oyuncağı haline gelmiştir.Başarmak için mantıklı ve sürekli bir mücadeleyi sürdüren bireyler, hedeflerini aşmaktadırlar.

Hayatı zor ve meşakatli bir yokuş olarak görenler, baştan kaybedenlerdir.Zamanın hükümranlığında devam eden hiçbir şey "imkansız" değildir.

Belki ilk kez, belki de yıllardır Üniversite sınavlarına hazırlanıyorsunuz.Her yıl, aynı müfredatın farklı nüshalarından sorular önünüze geliyor ve sınanıyorsunuz.Bu kadar zor mu? Bildiğiniz ve sınandığınız konularda zaafiyete uğramanız? Nerede hata yaptığınızı sorgulayabilmeniz bu kadar zor mu?

Anahtar elinizde: Senaryosu elinizde olan bir filmin tüm sahnelerini sizler canlandıracaksınız.Audi R8 GT'ye binmek elinizde.Sizin için: Audi fabrikalarında R8 GT üretildiğine inanın ve hakkınızı almak için sonsuz mücadelenizi sürdürün.

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Bu iştiyakı boyutlandırma beceriniz kadar başarıya ulaşacağınıza emin olabilirsiniz.İlham gücünüzü hayata endekslediğiniz kadar, hayatın nimetlerinden faydalanma olasılığınızda yükselecektir.

Kendinize güvenin, güvenin, güvenin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler