Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu nedir arkadaş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
kendi kurduğum clanımın odasından beni attılar sinirden patlıycam oda başkanları atma diye bişey mi geldi bu nedir böyle Angry yabancı bir adam geliyor beni kendi odamdan atıyor Angry
senin kurduğun oda mı? ben o'na oda diyemem.

çünkü benim odamın kapısını açtığım zaman kendimi Toronto'da buluyorum, ahah bunu buraya yazmam fazlasıyla ironik değil mi?
(10-09-2010 09:11 PM)bobby sands Yazılan: [ -> ]senin kurduğun oda mı? ben o'na oda diyemem.

çünkü benim odamın kapısını açtığım zaman kendimi Toronto'da buluyorum, ahah bunu buraya yazmam fazlasıyla ironik değil mi?

ne demek istedin amacın ney?
(10-09-2010 09:13 PM)katilejdarha Yazılan: [ -> ]
(10-09-2010 09:11 PM)bobby sands Yazılan: [ -> ]senin kurduğun oda mı? ben o'na oda diyemem.

çoktan bıraktım bi' şeylere amaç gütmeyi.
(10-09-2010 09:18 PM)bobby sands Yazılan: [ -> ]
(10-09-2010 09:13 PM)katilejdarha Yazılan: [ -> ]

çoktan bıraktım bi' şeylere amaç gütmeyi.

ne dediğini bir anlasam ben ona oda demem ne demek
Referans Adresler