Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bırakıyorum..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bence bırak.Kurtul gitsin...
Önemli..
Bırakma derim Smile
Bence bırakma ben 3.5 yıldır oynuyorum 4 tane +30 lvl charım ban yedi ben hiç vazgeçmedim yine kastım yine kastım şimdi bi ezük var 30 lvl onunla takılıyorum arada,hiç ban yemesem 65+ olmuştu char belkide 70 =)) ama olsun.
Bence bağımlı değilsen şimdiden bırak.
(01-29-2010 02:59 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bence bırakma ben 3.5 yıldır oynuyorum 4 tane +30 lvl charım ban yedi ben hiç vazgeçmedim yine kastım yine kastım şimdi bi ezük var 30 lvl onunla takılıyorum arada,hiç ban yemesem 65+ olmuştu char belkide 70 =)) ama olsun.

Aynen bende Sinan gibi yüksek level çarlar yapıp hep ban yedim, ama vazgeçmedim.
Bu oyunu bırakmak pek kolay değildir. Smile
Betadan beri aralıklarla oynuyorum nerdeyse...
Genellik bırak diyo.. Bırakıyorum ..
Bırak bence...
Bak kardeş benim başıma bu oyundan dolayı çok kötü birşey geldi...Bunu ciddi söylüyorum ölüyordum gercekten...
53 levellik carim çalındı ve bana bir suçlama geldi bir şahıs bana charimi sen çaldın dedi ve onu diyen adam polismiş...=))
1 sene filan ara verdim ve yine başladım bırakamıyorum gercekten... Bence bırakma...=)
birakip yine donersin kötü bir his oluyor insanın icinde ...
=)
Yada bırakacaksan bırak ne diyeyim...
Bırakırsan hayirlisi olsun birakmazsan da warrock yolunda basarılar dilerim Smile)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler