Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oZeNthi Olma Özenli ol ! Türkçene Sahip Çık !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

[Resim: a9sqf2hjxd7tvu0u0951mi1.gif]

[Resim: imzammwq5zu0jc2.gif]

Sizcede Artık " DUR ! " demenin zamanı gelmedi mi ?
Evet.Türkçe'mize sahip çıkmalıyız.Eğer dilimiz bozulursa kültürümüzü örf ve adetlerimizi diğer kuşaklara aktaramayız.Böylece Türk milleti yok olur.
Polemick yazma polemik yaz Wink
Güzel paylaşım teşekkürler. Bu tipte insanlar Warrock'da bile var. Smile
x? 0? mick ?
(10-08-2010 08:53 PM)erdred Yazılan: [ -> ]Evet.Türkçe'mize sahip çıkmalıyız.Eğer dilimiz bozulursa kültürümüzü örf ve adetlerimizi diğer kuşaklara aktaramayız.Böylece Türk milleti yok olur.

(10-08-2010 09:57 PM)mutofrans Yazılan: [ -> ]x? 0? mick ?

Sanatçı ismi Polemick Smile Özel isim Smile

x0ks1j3nx ise satın aldığım bi chardır ben koymadım Smile
Türk milleti, geçirdiği nihayetsiz felaketler içinde ahlakının, anneannelerinin, hatıralarının, menfaatlerinin, kısacası bugün kendi milliyetini yapan her şeyin dili sayesinde muhafaza olduğunu görüyoruz. Türk dili, Türk milletinin kalbidir, zihnidir.
Dadlum Pepeem Big Grin Mujx CHanımm öldüresim gelio cchanımmm Big Grin
Hiç sevmiyorum şöyle güzel Türkçemizi yamuk yumuk konusanlara.L yi büyük yapar R yi büyük yapar.Bi arkadaşım vardı okuldan böyle yazan kavga edicekdik nerdeyse zor ayırdılar bizi.Adam kötüyüm yazacağına khöthüüm yazmış ne şimdi bu khöthüüm ne chair.gif hay ben senın ne diyimki şimdi.Video güzel paylaşım için teşekkürler...
Katılıyorum ...
Beyazıtta Vs. Takılan Felan Varsa Ben Orda
Okuyorum Smile Çok İlgimi Çekiyor Türkçe İsim Bulmak
Çok Zor Döner Yazıyor Bi Kaç Yerde m045.gifm045.gif
Referans Adresler