Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiyem & Hep Beraber & Tekrar El Ele ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Milli Takımımızın Yeni Şarkısı ... flexion.gifflexion.gif

Buda Türkler Uçuyooo Smile Bunu Finale Çıktığımız Akşam
En Az 50 Defa Dinledim Big Grin Big Grin Çok Hoşuma Gidiyor ... victory.gif

Böyle Şarkıları Dinlerken Duygulanıyorum Ya Smile
Almanya-Türkiye Maçı Hakkında Birazcıkta Bilgi ...

Almanya'nın Berlin şehrindeki Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak mücadeleyi, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Howard Webb yönetecek.

Muhtemel Kadrolar :
Almanya
Neuer-Lahm-Mertesacker-Westermann-J.Boateng-Khedira-Kroos-Podolski-Mesut Özil-Müller-KloseT.D.: Joachim Löw
Türkiye
Volkan-GökhanG.-Servet-Ömer-İsmail-Hamit-Aurelio-
Emre-Nuri-Tuncay-SemihT.D.: Guus Hiddink

Akşamki Maçta Millilere Başarılar ..

beyfendibeyfendi
2 side güzel.
Yeni şarkıyı beğendim victory.gif. Ama şu Türkler uçuyo'yu artık dinlemek istemiyorum yeter daha koymayın foruma Big Grin
güzelmis Wink
zaten bu aksamli almanya - türkiye maci icin biletim var, 15 dk sonra yola cikacagim Wink.

Haydir türkiyem basarilar Wink
(10-08-2010 07:19 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]güzelmis Wink
zaten bu aksamli almanya - türkiye maci icin biletim var, 15 dk sonra yola cikacagim Wink.

Haydir türkiyem basarilar Wink

her sekilde sen kazanıyorsun ne iş Big Grin
yok ya alman vatandasi olsamda, ben türkiye icinim Wink beni mesut özille karistirma Big Grin

ölümüne türkiye =))
mesutta haklı Big Grin bugun ntvsporu izliyordum ercan tanerdi sanırım tam hatırlamıyorum o dediki mesut türk vatandaşı olsa türkiye takımı ile euro 2010 da oynarmıydı dedi =)) düşündüler bir an sonra yok kimse ardayı veya emre veya tuncayı kesmesine izin vermezdi dedi =))

o sebeble mesutta haklı saygı göstermek lazım seçimine =)
hmm, sence ballack eger sakat olmasaydi, mesut oynarmiydi? HAYIR!
sence arda ve tuncay almanya milli takımına cağarılır mı Big Grin zannetmiyorum Big Grin adam öyle böyle ama madridde Big Grin şaka maka izledim iyide top oynuyor madridde
Bu saatten sonra Ballack dönsede Mesut'un yerine oynayamaz. Çünkü Mesut Alman milli takımına istenileni fazlasıyla verdi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler