Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazık diyecek birşey bulamıyorum..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
argwh0n life4taker dewylove ve bir kişi daha adını unuttum.az önce bu arkadaslara karsı bir odada oyun oynuyorum.(oda adı WTR...)bu arkadaslar oyun sonuna dogru bana hack iftiraları atmaya başaladır.Önce bişey demedim.Gİt gide arkadasların konusması baya bir argolaştı sonunda cevap verdim derdinz ne ?Dediler hacksın şusun busun.Önce ts e çağırdılar kafedeyım konuşacak ortam yoktu kabül etmedım tw istediler ilk kafadan dedim ki kullanmayı bilmiyorum izah edin ona göre indirip kurayım der demez gene kufurler yağmaya başladı sesimi kesiip tw indirip kurdum ıp sıfre verdım bişey bulmadılar sonra ne oldu dedım ? gene hacksın şusun busun dedıler.Wtr odasından kovuldum ne lagım ne hackım ?Demek istediğim bunun gibilerinin wtr ile ne alakası var?Ayıp denen birşey var.Başka bi oda olsa fasa fiso ama wtr odasından küfüler eşliğinde kovulmak koydu.Elimde ss yok.Az çok delikanlılık var iise onuda ummuyorumya inkar etmezler. ss öekemedim prınte abstıgımda pc donuyor.iyi günler
SS'e gerek yok böyle bir şikayetin varsa zaten direk değerlendiririz arkadaşlarla konuşurum
Böyle insanlar çok var sen boşver. Bi de utanmadan odalarının adı WTR koyalar siteti de kirletmişler .

Mesaj düzenlendi

Berkant Biçen

lütfen tartışmaya neden olucak kelimeler kullanmayınız.
Bunların derdi kendilerini en üste koymak sen kafana göre takıl takma kafana bunları DOST
dewylove durduk yere beni oyundan atmıştı dün
(10-08-2010 02:31 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Böyle ezikler çok var sen boşver. Bi de utanmadan odalarının adı WTR koyalar siteti de kirletmişler .

Lütfen sözlerine dikkat et...Bu dediği arkadaşları tanıyorum eğer böyle bir olay gerçekten varsa gelip açıklama yaparlar...
bir dakka ne bu muhalefet nedir derdin arkadaşım yazıklar olsun sana ben ne yüzsüz adamsın sen ? oyun başlarında hack oldugundan süpheleniyorduk ve oyun sonlarına doğru süphemiz iyice arttı. bizsenden teamviever istedik bıze dedınkı teamvıever yok dedın ts ye gel dedık ts ye de gelemem dedın ve sonrada aradan bellı bır sure gectı teamviever ındırıyorum dedın? nıye oyundan cıkmadan ındırıp vermedın yada neden yalan soyluyorsun teamviever yokdedın bırde utanmadan kufur ettıler dıyorsun hanı sslerın ? neden cekmedın utanmaz terbıyesız ben bir oyun ıcın asla kufur etmem ama ha etmişimdir etmedım demıyorum etmısımdır. ama senın gıbı bırıne asla etmem kufure degmezsın karaktersiz.
Ha sunuda soyluyum su bır kısıyı degerlendırıp yorum atan arkadaslara soyluyorum bu bir kişi doğru soyluyor diye değerlendirmişşiniz sizde yanlış yapmıssınız su bır karaktersız için 4 kişi küfür etmez. asla etmez hemde hemde neler neler dedi diyo öyle bir yazmişki böyle bişey olamaz ben ısteyenle herkesle yüzyüze konuşabilirm ama sizin yapmanız gereken su adamın yazdıgı yorumlara onu savunarak tepkı verecegınız yere olaya tarafsız bakmanızı beklerdim sizlerede bişey demiyorum.
akşam ben harun abi ile konuşacagım konuları. konuyu açan arkadaşı yargılayamazsınız tw vermedi diye. Kimsenin tw verme zorunluluğu yoktur. ts ye gelme zorunluluğuda yoktur.

Konuyu kitliyorum şuan akşam ben ilgili konuşmaları yapacağım clan lideriyle vede 1-2 kişiyle
Lütfen bu tür konularda kullandığımız sözcüklere dikkat edelim. Buranın bir forum olduğunu unutmayalım.

Saygılar...

BizBizeYeteriS

wtr odalarında küfür edilmes elinde ss warmı kanıt warmı yok böle iftiralar atma birader yazık...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler