Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premium Alamıyorum Yardımmmmm!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Baban veterinermiSmile Bende veterinerlik okuyorum şuan.Smile
Big Grin
Ya hadi be...
(01-29-2010 12:39 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Baban veterinermiSmile Bende veterinerlik okuyorum şuan.Smile
Buraya gel çalış yanında anatomi dersi iğrenç bu aradaBig Grin
(01-29-2010 12:42 PM)64efsane64 Yazılan: [ -> ]Big Grin
Ya hadi be...

Evet baban bilir Elezığ fırat üni. arada yaşadığım yer olan İstanbul'a geliyorum tabiSmile
Babam da İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesini bitirdi.Duyduğuma göre çok zor bir okulmuş...
Tıp gibi aynı dahada zor çünkü tıpta insanı inceliyosun bunda bütün hayvanları:)Neyse konuya dönelimSmile
(01-29-2010 12:36 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Bankanın içine gir abi para yatırıcam yaşım tutmuyo kimlik numaranı giriverirmisin de Big Grin

Ahahahah güzel taktik bunu yap benceBig Grin
(01-29-2010 12:36 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Bankanın içine gir abi para yatırıcam yaşım tutmuyo kimlik numaranı giriverirmisin de Big Grin

Bu herkez yapmaz lol ^^
Heey!
Tanıdık bir arkadaşın varsa söyle pttden işlemleri yapsın...
Bende ailemden zor izin almıştım ama 1 kere yapınca devamı geliyor Big Grin
(01-29-2010 12:52 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Tıp gibi aynı dahada zor çünkü tıpta insanı inceliyosun bunda bütün hayvanları:)Neyse konuya dönelimSmile
Big Grin
(01-29-2010 12:39 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Baban veterinermiSmile Bende veterinerlik okuyorum şuan.Smile

Hmm veterinerlik.KIz cenneti Big Grin

--------

Bu arada ZİraatBankası ndan yatırabilirsin.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler