Oyunun çok zevk vereceğini düşünmüyorum fakat örnek olarak gta tarzı bir kurtlar vadisi oyunu çıkarsalar daha çok ilgi alacağını düşünüyorum.
USA : Beyler Call of Duty 1-2 veya Medal Of Honor oyunlarını hatırlayın.Şimdi size grafikleri kötü geliyor olabilir ancak o zamanlarda türünün en iyi oyunuydu.
gelelim kendi oyunumuza ve bizim tarihimize : evet grafikler tatmin edici olmayabilir( Açık bir video yok daha ve hala beta aşamasında ) ancak hele bir ilki yapalım sonra gerisi gelecektir.Alperinde dediği gibi 5-10 yıl içerisinde güzel oyunlar göreceğiz.
Ayrıca CRYTEK yani Yerli Kardeşler Çanakkale destanımıza bir el atarlar değilmi ?
Bekleyin ve görün.....
http://www.crytek.com/company
Bazı arkadaşlar burada ilginç ilginç konuşmuşlar.Ve beni germeyi başardılar
Hayatınızda hiç oyun yaptınız mı beyler ? Alışmışsınız Unreal oyun motorlarından yapılan oyunlara.O oyun motorlarının fiyatının farkında olan var mı aranızda ? 1 Trilyonu buluyor neredeyse.Bu yapımcılar Torque 3D gibi gayet cüzi bir motor ile oyun yapıyorlar.Hayır sanki ellerinde imkan varda beceremiyorlar.Beğenmeyen varsa daha iyisini yaparsa görürüz.Ve ya beğenmeyen varsa Unreal oyun motoru , Motion Cap falan satın alsın versin çocuklara bak nasıl oyun yapıyorlar.Çıkmasın daha iyiymiş.Bu kafayla oyun sektörü bu halde olması normal. Beta 1 ile Beta 2 arasındaki fark nedir biliyor musunuz ? Göstereyim hemen
Alın size beta 1
Şimdi bu görüntüyle beta 2 yi karşılaştırır mısınız lütfen

Hayatınızda hiç oyun denemeye bile kalkmamışsınız bari kendinizi rezil etmeyin...
Bilgisayar mühendisliğinde okuyorum , herkes anadan doğma öğrenmez heralde oyun yapmayı

(10-06-2010 02:32 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]USA : Beyler Call of Duty 1-2 veya Medal Of Honor oyunlarını hatırlayın.Şimdi size grafikleri kötü geliyor olabilir ancak o zamanlarda türünün en iyi oyunuydu.
gelelim kendi oyunumuza ve bizim tarihimize : evet grafikler tatmin edici olmayabilir( Açık bir video yok daha ve hala beta aşamasında ) ancak hele bir ilki yapalım sonra gerisi gelecektir.Alperinde dediği gibi 5-10 yıl içerisinde güzel oyunlar göreceğiz.
Ayrıca CRYTEK yani Yerli Kardeşler Çanakkale destanımıza bir el atarlar değilmi ?
Bekleyin ve görün.....
http://www.crytek.com/company
Haklısın Yerli kardeşler bu konuya bir el atmalı Atalarının anısına ellerindeki cryengine3 le mükemmel bir oyun yaparlar hem senaryo derdi bile yok.