Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Toplantı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bekliyorum ama hala toplantı yapılmadı Ss.gif
toplantıyı kendi aramızda yaptık bitti.
Nedense hiç bir admin daha toplantı yapılmadı diyor clan liderlerinin olması gereken toplantıda ?
(10-03-2010 09:45 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]toplantıyı kendi aramızda yaptık bitti.

Big Grin
(10-03-2010 09:55 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]
(10-03-2010 09:45 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]toplantıyı kendi aramızda yaptık bitti.

Big Grin

Çok Açıklayıcı Big Grin
(10-03-2010 09:53 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Nedense hiç bir admin daha toplantı yapılmadı diyor clan liderlerinin olması gereken toplantıda ?

mehmetle görüştüm gerekenleri zaten mehmetle 30 dk görüşmem toplantıyı yapmama ihtiyaç olmadığını sorunun dha büyük olduğunu gösterdi Big Grin
Oda güzel o zaman bir dahaki sefere 3 gün önceden haber salmayın bizde programlarımızı toplantıya göre yapmıyalım Smile

Sherlock

(10-03-2010 10:08 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(10-03-2010 09:53 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Nedense hiç bir admin daha toplantı yapılmadı diyor clan liderlerinin olması gereken toplantıda ?

mehmetle görüştüm gerekenleri zaten mehmetle 30 dk görüşmem toplantıyı yapmama ihtiyaç olmadığını sorunun dha büyük olduğunu gösterdi Big Grin

Sorun ne ? Bi' ara anlatırsın.
Oda Doğru Turgay Abi Smile Keşke Söyleseydiniz Yaptık Diye Haberimiz Olsaydı ..
Referans Adresler