(10-03-2010 10:17 PM)sLapdash Yazılan: [ -> ] (10-03-2010 08:08 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Sarı laci boşver eklemeye devam videosuz WarrockTR sıkıcı oluor 
" Boşver " mi ?
Forum düzeninden bahsediyorum boşver ??
Video ekleme mi diyorum ?
Biraz dikkatli olun şu konuda . Mod olsan allah bilir aynı şeyi sen söylerdin ?
Neyse detaya inersem ne sen nede adminler çıkar işin içinden .
Ne haliniz varsa görün .
slap tamam anlıyorum arkadaşa uyarıyı iyi niyetle yapmışsın ben de bu lafı iyi niyetle ettim. Sen de bana azar çekiyorsun. Ama ne sen ne de ben mod değiliz modlar onları rahatsız ederse hallederler bu işi zaten. En iyisi biz ne halimiz varsa görelim.
(10-03-2010 10:42 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Ya sen adminmisin kimsin ki uyarıyosun. Adam zaten 1 tane video koymamış 3 tane koymuş. Post kassaydı 3 tane konu açar forumu kirletmiş olurdu ama öyle yapmadı. Asıl sen sadece yazmak için yazıyosun. bi amacın oldugunu sanmıyorum
Bak kardeşim burda birini uyarmak için illa admin veya mod. olmak gerekmiyor . Burası bir forumsa ve demokrasi varsa herkes istediği uyarıyı kendini aşmayacak şekilde yapabilir .
şurda adama toplu konu aç günlük olarak diyorum illa birşeyler yazmak için giriyorsun .
Birde post kasmak için diyorsun .
Post ne ? Para mı ? G1 mi ? Pre Mi ?
Sen burayı öyle mesaj yazarak pre kazanılan forumlardan sandın galiba ?
Postun hiç bir kar yapmadığı bu forumda sadece mesaj yazmak için değil , uyarı - çözüm için mesaj atarım !
Post kassan ne ? Beni zaten adminler tanır . Ha 1 mesajım olmuş ha 10.000 . Umrumda değil . Forum düzeni için uyarıdan ziyade öneride bulunuyorum sırf bişeyler yazmak için konuya müdahalede bulunuyorsun .
Artık yazma dememe rağmen yazacak bişey buluyorsun .
Ben post amaçtı açılan konularda post kasmanın hiç bir işe yaramayacağını vurguluyorum . Burda postçu olarak görülüyorum .
İstersen mesajımı 0 latayım mutlu olacaksan ?
Gece gece polemiğe sokma beni
Gerekirse admin gibi de uyarırım ! Karışabilir misin ?
Uzatmanın anlamı yok !
Alıntı:Beni saten adminler tanır .
saten değil zaten al benden de sana bir uyarı hasanım adam ol

(10-03-2010 11:03 PM)sLapdash Yazılan: [ -> ] (10-03-2010 10:42 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Ya sen adminmisin kimsin ki uyarıyosun. Adam zaten 1 tane video koymamış 3 tane koymuş. Post kassaydı 3 tane konu açar forumu kirletmiş olurdu ama öyle yapmadı. Asıl sen sadece yazmak için yazıyosun. bi amacın oldugunu sanmıyorum
Bak kardeşim burda birini uyarmak için illa admin veya mod. olmak gerekmiyor . Burası bir forumsa ve demokrasi varsa herkes istediği uyarıyı kendini aşmayacak şekilde yapabilir .
şurda adama toplu konu aç günlük olarak diyorum illa birşeyler yazmak için giriyorsun .
Birde post kasmak için diyorsun .
Post ne ? Para mı ? G1 mi ? Pre Mi ?
Sen burayı öyle mesaj yazarak pre kazanılan forumlardan sandın galiba ?
Postun hiç bir kar yapmadığı bu forumda sadece mesaj yazmak için değil , uyarı - çözüm için mesaj atarım !
Post kassan ne ? Beni zaten adminler tanır . Ha 1 mesajım olmuş ha 10.000 . Umrumda değil . Forum düzeni için uyarıdan ziyade öneride bulunuyorum sırf bişeyler yazmak için konuya müdahalede bulunuyorsun .
Artık yazma dememe rağmen yazacak bişey buluyorsun .
Ben post amaçtı açılan konularda post kasmanın hiç bir işe yaramayacağını vurguluyorum . Burda postçu olarak görülüyorum .
İstersen mesajımı 0 latayım mutlu olacaksan ?
Gece gece polemiğe sokma beni
Gerekirse admin gibi de uyarırım ! Karışabilir misin ?
Uzatmanın anlamı yok !
Adam kendini GM sanıyor heralde yazılara bak ya

hahah hey Allahım sen sabır ver
Video paylaşımı konusunda bile tartışana belki de ilk defa rastlıyorum ; kim haklı kim haksız konusuna girmeyeceğim.
Böyle bi' şey tekrar olursa o zaman el atılır,kilit.