Güzel İtemleri Olan Leveli Farketmıyen Ortak Olabileceğim Bir Char Arıyorum..Günlük 2-3 Saat Kasarım.Chara Gözüm Gibi Bakarım Güvenilr Biriyimdir.. Ortak Arıyan Arkadaşalr Öm Den Ulaşşınlar Veya Konu Altına Yazsınlar
Daha önceden ortaklığımız olmuştu.Ama saatlerimiz çakışıyordu o yüzden devam etmemişti ortaklığımız.
Ben şimdi warrock'a girmiyorum.Zaten girecek zamanımda yok

Pre yok ama itemler full.İstersen ö.m at.
kardeş ben sana güveniyorum 13 lwl charım var 22 gün presi var kore faması aı aw 8.slot barrett var stamina adrenalin flash mine m4a1 bu itemlerin 20 günü var sanırsam okullar açıldı diye giremiyorum zaten ablama yolluyacak bilgisayarı babam üniversitede lazımmış ama pre itemler fln bitince de kasarmısın ?
(10-02-2010 11:07 AM)CiqaRa Yazılan: [ -> ]kardeş ben sana güveniyorum 13 lwl charım var 22 gün presi var kore faması aı aw 8.slot barrett var stamina adrenalin flash mine m4a1 bu itemlerin 20 günü var sanırsam okullar açıldı diye giremiyorum zaten ablama yolluyacak bilgisayarı babam üniversitede lazımmış ama pre itemler fln bitince de kasarmısın ?
Kasarım Senın Charı Öm İle İletişime Geçeriz Ama Bugün Ben Fazla Giremem Biraz İşlerim Varda Sen Proflimden Msn Mi AL Ekle Yarında Başlarız Kasmaya
(10-02-2010 11:02 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Daha önceden ortaklığımız olmuştu.Ama saatlerimiz çakışıyordu o yüzden devam etmemişti ortaklığımız.
Ben şimdi warrock'a girmiyorum.Zaten girecek zamanımda yok
Pre yok ama itemler full.İstersen ö.m at.
Evet Çakışmalar Olmuştu Ortaklık Bitmişti Teşekkür Ediyorm O Gunler İçin Senın Level Yuksekdı Galıba Bıde Pre Yok Bunun İçinde Dusuk Levellıyı Tercıh Ettim Ama Yınede Saol Bana Güvendiğin İçin

Öm'den ulaşarak hallediniz.