Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PC Sorun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilgisayarım hp öncelikle bunu söyleyim. . 2 Gün önce bilgisayarın tuşuna bastım açılmadı . PC Açılırken F10 a basınca HP System Recovery geliyor. bu bilgisayardaki herşeyi siliyor aynı format gibi. Neyse formatı attım 2 gün önce ondan sonra sürekli pc açılmamaya başladı. Hep burda takılıyor.>>

[Resim: 148703200991223540.jpg&t=1ü]

Bazen böyle değil. Farklı hata veriyor. Mesela :

C/Windows/system is Missing. Use original XP or Press "R" to go repair.. Burdada R tuşuna basıyorum PC Kendine reset atıyor aynı şeyler tekrar çıkıyor. Yani 2 kere reset attıgında Bilgisayar tekrardan açılmıyor.

2 günde 5-6 kere sistem kurtarmaya girip açıyorum pc yi bunun bir çözüm yolu yokmudur ? Virüs olma ihtimali varmı ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar saygılarla.
recovery dosyaları zarar görmüş olabilirmi? format atılmış sistemde virüs olması zor.windows cd si bulup ölye bir format atın sürücülerinide sitesinden indirip kurun devam ederse aynı sorunlar donanım kaynaklı sorun vardır direk teknik servise göderirsin
Ya olabilir ama tam format değilki CD felan istemiyor F10 a basınca direk açıyor ve sıfırlıyo herşeyi. Ama tekrar açılınca ses sürücüsü felan kurma istemiyo. Sadece bi ati ekran kartını kuruyorum onuda sonradan aldıgım için .
Bad Sector var galiba error scan yapıyorum
Bana da aynısı oldu bilgisayara format attım düzeldi. Tekrar tam format atmayı dene.
Arkadaşım büyük ihtimalle ciddi bi virüs bılaşmış alete recovery dosyalarına bılaşan ve formatın çözüm olmadığı virüs çeşitleri var. Yada yanlış bi işlem sonucu sistem dosyalarına zarar gelmiş. Sana çözüm önerim windows kurulum cd si bul ondan kur...

Sherlock

Sistem dosyaların bi' şekilde hasar görmüş ; bana da oluyordu repair zımbırtısı formatsız uğraşacağına formatı at eğer önemli bilgilerin yoksa bilgisayarında.
Banada ona benzer birşey olmustu, format attırdım düzeldi[/align]
Referans Adresler