(01-29-2010 02:26 AM)quarrelm4n Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 02:25 AM)Volkan Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 02:21 AM)quarrelm4n Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 02:19 AM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Exp kasıyordum derken?
Basbaya Exp Kasıyordum Kendi Odamda
OPK falan mı?
Yok Opk Falan İşim Olmaz Normal Odada Expimi Kasıyordum Oyun Bitmeden Bakıma Girince Bugda kaldım
Bakımın bitmesini bekle.
Bi'anda oyundan tamamen attıysa hesabın kapatıldı demektir.
(01-29-2010 02:27 AM)Volkan Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 02:26 AM)quarrelm4n Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 02:25 AM)Volkan Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 02:21 AM)quarrelm4n Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 02:19 AM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Exp kasıyordum derken?
Basbaya Exp Kasıyordum Kendi Odamda
OPK falan mı?
Yok Opk Falan İşim Olmaz Normal Odada Expimi Kasıyordum Oyun Bitmeden Bakıma Girince Bugda kaldım
Bakımın bitmesini bekle.
Bi'anda oyundan tamamen attıysa hesabın kapatıldı demektir.
Tmm Bekliyorum. Ama Bi Anda Atmadı.Oyundan Hiç Atmadı Reset Gelene Kadar Resette Normal Cıkamadım Gorevi Sonlandır İle Cıktım
opsta blocked yazıyorsa banlanmış demektir.oyunun açılmasına gerek yok.geçmiş olsun.
(01-29-2010 02:39 AM)eurograp Yazılan: [ -> ]opsta blocked yazıyorsa banlanmış demektir.oyunun açılmasına gerek yok.geçmiş olsun.
evet hesabin ops da blocked yaziyorsa banlanmissin acilmaz cunku bugta kalsaydin oyuncu halen oyunda derdi ama ops da kitlenmis yazmis
gecmis olsun
Kesin konuşmamak lazım recep, bende bi ara blocked yemiştim, ops da girdiğimde blocked yazıyordu.
Bi msj attım açıldı kısa sürede (10-12 saat )
Gerçekden bişey yapmadıysan, bug olmuş ve charın asılı kalmış olabilir.
Ama arkadaşların dediği gibi ban da yemiş olabilirsin.
Kendini bilir insan. Yoksa bi yanlışın rahat ol, varsa eğer boşun uğraşma aç bi char lvl için değil zevk almak için oyununu oyna

))
(01-29-2010 02:39 AM)eurograp Yazılan: [ -> ]opsta blocked yazıyorsa banlanmış demektir.oyunun açılmasına gerek yok.geçmiş olsun.

Alla Alla Tickette Attımda neden Banlandı Acaba
vallahi uzun zamandır hata ban ı ya da char askıda kaldığı için blocked diye birşey duymadım.bence kalıcı ban var.ama umarım yanılıyorumdur.
(01-29-2010 02:44 AM)NuReTtin Yazılan: [ -> ]Kesin konuşmamak lazım recep, bende bi ara blocked yemiştim, ops da girdiğimde blocked yazıyordu.
Bi msj attım açıldı kısa sürede (10-12 saat )
Gerçekden bişey yapmadıysan, bug olmuş ve charın asılı kalmış olabilir.
Ama arkadaşların dediği gibi ban da yemiş olabilirsin.
Kendini bilir insan. Yoksa bi yanlışın rahat ol, varsa eğer boşun uğraşma aç bi char lvl için değil zevk almak için oyununu oyna
))
Kendimi Biliyorum.Oyunu Hile Kullanmadan Emek Verip Zevk Alanlardanım.Üzüleceğim Tek Nokta Emeğim.
sonuç oyun açıldı , charda açıldı, oyuna daldı

umarım... Alternatif son için kişiye ö.m. atıp sorabilirsiniz. ^^