Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: E-Kolay , Gamerfirst'e sponsor mu oldu ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bi arkadaşımızın kodu vermesiyle siteye girdim fakat birden gözüme çarptı ekolay'ın reklamı .. Eğer sponsor olduysa , e-kolay'ın reklamlarını koymak için mi kapandı oyun ?

Not : kodu yükledikden sonra çektim fakat profil kısmı da çekilmiş , kusura bakmayın görüntü kirliliği yaptım açık renklerle Smile şu saate gözümüz açılsın diye göze batıcı renkler Big Grin
Evet gamersfirs'e olmuş galiba (:
Bu konu clan savaşları ile ilgili değil. Yetkili biri taşırsa iyi olur.
(01-29-2010 02:01 AM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Bu konu clan savaşları ile ilgili değil. Yetkili biri taşırsa iyi olur.

aaa çok özür dilerim , üst başlığı görmemişim , tartışma alanı diyince direk atladım dalgınlığıma gelmiş .. Sad
(01-29-2010 02:02 AM)masquerain Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 02:01 AM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Bu konu clan savaşları ile ilgili değil. Yetkili biri taşırsa iyi olur.

aaa çok özür dilerim , üst başlığı görmemişim , tartışma alanı diyince direk atladım dalgınlığıma gelmiş .. Sad

Bu özürün nedeni nedir? Herkes hata yapabilir Smile
(01-29-2010 02:04 AM)TurkLead Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 02:02 AM)masquerain Yazılan: [ -> ]

Bu özürün nedeni nedir? Herkes hata yapabilir Smile

tmm bu özür de dalgınlığıma geldi Big GrinBig Grin Tongue
taşıdım konuyu ama taşırken çok paradoxda kaldımBig Grin
(01-29-2010 02:06 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]taşıdım konuyu ama taşırken çok paradoxda kaldımBig Grin

sebep Big Grin
(01-29-2010 02:06 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]taşıdım konuyu ama taşırken çok paradoxda kaldımBig Grin

Gerçekten bu konuları düzenlerken böyle oluyor Smile
Sen nasıl olsa adminsin sen ne dersen o olur Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler