Arkadaşlar herkese merhaba.
3999 g1 e pazar alanında kalıcı 8.slot silahları var.
Merak ettiğim bir soru var.Daha önce açılan konularda retail olarak adlandırılmış.
Peki diyelim ki ben bu silahlardan birini aldım ve charıma yüklendi.
Adlandırdığınız üzere gerçekten retail kodu gibi medicte 8.slotta mdc kit2 ve diğer branşlarda 8.slotta smoke olucak mı? Yoksa sadece tek bir silahtan mı ibaret?
Yani Pek Bilgim Olmamakla Beraber ...
Sonuçta Retaildir Ve Gelmesi Gerekir Bence

Retail kelimesi geçmiyo sayfada :/
(09-29-2010 08:21 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Retail kelimesi geçmiyo sayfada :/
Permanent : Bu Kelime Kalıcı 8.Slot DemeK Yani Retail

3999'a aldığımız bu silahlar kalıcıdır char ban yiyene oyun kapanana ya da kıyamet gelene kadar kalır

r3sp3ctful kardeşim iyi güzel de medic kit 2 diğer branşlarda 8.slotta smoke olacak mı ? Onu soruyorum. Sari Laci de Permanent'in mealini söylemiş sanki ben anlamını sordum?
(09-29-2010 08:56 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]r3sp3ctful kardeşim iyi güzel de medic kit 2 diğer branşlarda 8.slotta smoke olacak mı ? Onu soruyorum. Sari Laci de Permanent'in mealini söylemiş sanki ben anlamını sordum?
Kardeşim Sitede Retail Yazmıyor Dedin Bende O Kelimenin
Retail Anlamına Geldiğini Anlatmaya Çalıştım Sana

sadece silah ozellıklerıne gır bak baska bısı olsa yazar
Valla alan tanıdıklarım var onlara sordum ; medic kit 2 ve smoke gelmiş diğer karekterlere de.
Retail gibi yani.
(09-29-2010 10:58 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Valla alan tanıdıklarım var onlara sordum ; medic kit 2 ve smoke gelmiş diğer karekterlere de.
Retail gibi yani.
Öğrenmek istediğim buydu işte teşekkürler.