Beyler yukarda söylediğim gibi PC'mde bi sorun var. Bilgisayarda 10-15 dakika bişey yapmadığım zaman bilgasayar donuyor bi daha da düzeltemiyorum reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran koruyucum var. Hele de büyük boyutlu dosya indirmeye çalıştığımda çok büyük sorun oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.
(09-28-2010 08:43 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Beyler yukarda söylediğim gibi PC'mde bi sorun var. Bilgisayarda 10-15 dakika bişey yapmadığım zaman bilgasayar donuyor bi daha da düzeltemiyorum reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran koruyucum var. Hele de büyük boyutlu dosya indirmeye çalıştığımda çok büyük sorun oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Yukarıda söylediğim gibi derken ? Konu başlıgı PC Sorun :

Bu akşam temiz bi virüs taraması yap. Masaüstünde aşırı dosya saklama ; yedek ıvır zıvır klasör açarak onun içine at masaüstün kalabalık olmasın. XP İçin vista temaları var onlardan kullanıyosan müthiş kasar tavsiye etmem.
Veya yeni donanım aldıysan (ekran -ses..kartı) makineye uyum sağlaması zaman alabilir .Fanlarını kontrol et yeterınce hava almıyor olabilir. Ama en temizi sağlam bi formattır Kökten çözüm

Eset Nod 32 İle Güzel Bir Tarat Ama Arkadaşında Dediği Giibi Format Daha Iyı Bır Çözum Olabilir
Ve Son Olarakda Kasanın İçini Aç Güzelce Diş Fırçası İle Güzelce bir Fanlar Vs temizle
(09-28-2010 08:58 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ] (09-28-2010 08:43 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Beyler yukarda söylediğim gibi PC'mde bi sorun var. Bilgisayarda 10-15 dakika bişey yapmadığım zaman bilgasayar donuyor bi daha da düzeltemiyorum reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran koruyucum var. Hele de büyük boyutlu dosya indirmeye çalıştığımda çok büyük sorun oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Yukarıda söylediğim gibi derken ? Konu başlıgı PC Sorun :
Bu akşam temiz bi virüs taraması yap. Masaüstünde aşırı dosya saklama ; yedek ıvır zıvır klasör açarak onun içine at masaüstün kalabalık olmasın. XP İçin vista temaları var onlardan kullanıyosan müthiş kasar tavsiye etmem.
Veya yeni donanım aldıysan (ekran -ses..kartı) makineye uyum sağlaması zaman alabilir .Fanlarını kontrol et yeterınce hava almıyor olabilir. Ama en temizi sağlam bi formattır Kökten çözüm 
Masaustu boş zaten vista teması da kullanmıyorum. En son bi ekran kartı aldım onu da alalı 7 ay oluyo

10 dk once Avira Antivir ve Ad-aware ile komple tarattırmaya başladım. Sonucuna bakacaz artık. Sonucu o belirleyecek

Formatı daha 3 hafta önce attım onla ilgili bi sorun olduğunu zannetmiyorum. Virüsse de sistemi kurtarmaya çalışcam artık

Saolasın