Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son Nokta
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 969958591.png]

Tertemiz innnnnnnnnnnnternet ttnet ttnet
Keşke benimde internetim böyle olsa <3
vay be süper hızlı Big Grin
Benim internete laf yok Big Grin
ttnet'e lanet okuyoruz. Angry
[Resim: 970396789.png]
neyse benimki gine fena degilmiş Big Grin
Yoksa kötü mü Ss.gif
tt neti saygıyla anıyoz
benımkını anmaya gerek yok ya ^.^

TaTy

Ben bu durum için TTNete teşekkür ediyorum.Bana kızacaksınız ama yapılması gerekende budur.8 Mbit kuralları gayet açıktır.15 GB ı geçince hızın düşer.Bu kadar basit.Bu görüşümünde en önemli sebebi :
Daha interneti bile olmayan yerler var... Onu bırak 1 mbit internetten daha yukarını kaldırmayan yerler var.Bunları unutmayın.Bende seninle aynı parayı (49)TL yi veriyorum peki benim neden netim 8 Mbit değilde 1 Mbit ? İşte böyle duruma böyle müdahale.Ayrıca yine yukarıda yazdığım gibi interneti olamayn yerler var hatta bilgisayarı olmayan yerler var buna rağmen kota sınırının kat kat üstlerinde download yaparak sadece TTNete değil diğer kullanıcılarında haklarına giriyorsunuz.
15 GB ı geçince direk düşecek ve düşmesi gerek bu kadar basit.
512 ye düşse iyi düştügü hıza bak abi Big Grin
(09-28-2010 06:55 PM)Black Yazılan: [ -> ]Ben bu durum için TTNete teşekkür ediyorum.Bana kızacaksınız ama yapılması gerekende budur.8 Mbit kuralları gayet açıktır.15 GB ı geçince hızın düşer.Bu kadar basit.Bu görüşümünde en önemli sebebi :
Daha interneti bile olmayan yerler var... Onu bırak 1 mbit internetten daha yukarını kaldırmayan yerler var.Bunları unutmayın.Bende seninle aynı parayı (49)TL yi veriyorum peki benim neden netim 8 Mbit değilde 1 Mbit ? İşte böyle duruma böyle müdahale.Ayrıca yine yukarıda yazdığım gibi interneti olamayn yerler var hatta bilgisayarı olmayan yerler var buna rağmen kota sınırının kat kat üstlerinde download yaparak sadece TTNete değil diğer kullanıcılarında haklarına giriyorsunuz.
15 GB ı geçince direk düşecek ve düşmesi gerek bu kadar basit.

İnternet olmayan ve 1 mb'dan daha fazla kaldırmayan yerler var ama malum ülkelerdeki internet hızlarını da biliyoruz Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler