Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasma azaldı diğer soruna yardım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
-------l------Arkadaşlar oyun acayip şekilde kasıyor takılmalar oluyor kaç kere yükledim sildim hala bir değişiklik yok.Her ay yeni e.k. driver güncellemesi yapıyorum yok düzelmiyor sanki dahada kötüleşiyor.Ekran titremesinden önümü zor görüyorum özellikle battlede----l----.Birde önümde resmen set gibi bir şey oluşuyor genelde CQC bölümünde örneğin önümdeki adama şarjörü boşaltıyorm işlemiyor dönüyor tek mermide beni vuruyor bu sorun famas-g36-m60-m134 farketmiyor.Bu sorunda bir çözüm varmı varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Blgsyr özelikleri: işlemci:e8400-ekran k:hd3870 ram:4gb ddr3 1333 mhz.

TaTy

O linkle alakalı olduğunu zannetmiyorum. pc özelliklerin oyun için yeterli. bi virüs taraması yap virüs vardır düzelir sorun. yine olmazsa temiz bi format at kökten çözüm .
Altta çalışan bütün programları kapadım kasma azaldı ama ateş ederken önümde oluşan set gibi sorun hala geçmedi bu nasıl bir şeydir analaya bilen veya kendinde oluşupta çözebilen varmı?
O ne diyecek olursanız bomba atıyorum önüme yapışıyor olduğum yerde patlıyor mermi atıyorum aynı şekilde adama işliyormuş gibi ses geliyor adama hiç bişey olmuyor.Virüs olma ihtimali yok en az 20 kere tam tarama yaptım kis9 kullanıyorum farklı virüs proğramlarıylada taradım bişey çıkmadı.
Referans Adresler