Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold Premium - Aw50F - 10K Dinar Ödüllü Event Sonucu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(09-26-2010 10:24 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Turgay evente kabul ettiğine göre bir sorun yok bence.Eventi düzenliyen o siz karar veremezsiniz.

yani diyosunki warrocktr de herkes seyinin keyfine hareket edebilir
(09-26-2010 10:24 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Turgay evente kabul ettiğine göre bir sorun yok bence.Eventi düzenliyen o siz karar veremezsiniz.

Şikayet hakkımız var karar vermiyoruz arastırılsın diyoruz dikkatli okursan Smile
(09-26-2010 10:23 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]banı sırf event için açılıyorsa giremez

Bestblack ile bugun konuştum event olmadığı halde banım açılmıştı gündüz 15.00 saatinde girdim event ile bir bilgilendirme yoktu boş yere suçlama yapmayın lütfen Smile
event duyurusu DÜN bildirildi!!!!
(09-26-2010 10:32 PM)Vorsicht33 Yazılan: [ -> ]
(09-26-2010 10:23 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]banı sırf event için açılıyorsa giremez

Bestblack ile bugun konuştum event olmadığı halde banım açılmıştı gündüz 15.00 saatinde girdim event ile bir bilgilendirme yoktu boş yere suçlama yapmayın lütfen Smile

Hadi ben yattım iyi akşamlar.
Sizler warrocktr ailesinde yetkili kişilersiniz birilerine örnek olmanız gerekir. tartışma yapmasanız diyorum.
(09-26-2010 10:35 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Sizler warrocktr ailesinde yetkili kişilersiniz birilerine örnek olmanız gerekir. tartışma yapmasanız diyorum.

Bence de. Neden bu kadar kızdınız ve abarttınız anlamadım.
(09-26-2010 10:36 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]
(09-26-2010 10:35 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Sizler warrocktr ailesinde yetkili kişilersiniz birilerine örnek olmanız gerekir. tartışma yapmasanız diyorum.

Bence de. Neden bu kadar kızdınız ve abarttınız anlamadım.

Anlayışınız için teşekkür ederim DOST

TaTy

Şu banlanan kişinin banını kim açtı merak ediyorum.

TaTy

Anlamadığım 1 ay banlanmış birisi ve hâlâ banlı gözüküyor ancak forumda banlı gözükmüyor ilginç...
Bunu kim yaptı ?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler