Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önemli Duyuru Herkes Okusun !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Acıyorum Smile

Sherlock

WTR ve HIT dediğine göre bahsettiği kişi Turgay ; Turgay'ı banlayalım derim.
tabii uygun fiyatta anlaşabiliriz...
Ne diyosunuz ya chardaki benmiyim kardeşim oynuyo ben nezaman açıcam bilgisiyarıda bu lafları söyliyicem.
(09-24-2010 11:23 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]valla tırstım Aleyhine konuşmayın arkadaşlar bizleride attırır nemelazım Smile

Cengizhan eski günleri unuttun herhalde?
herkesin de ortağı var zaten veya kardeşi var zaten Big Grin
(09-25-2010 11:03 AM)alp222 Yazılan: [ -> ]herkesin de ortağı var zaten veya kardeşi var zaten Big Grin

Memo ne diyosun ya yalanmı söylicem.
Haha tabi tabi teletabi
(09-25-2010 11:06 AM)LoLKing Yazılan: [ -> ]
(09-25-2010 11:03 AM)alp222 Yazılan: [ -> ]herkesin de ortağı var zaten veya kardeşi var zaten Big Grin

furkan ben seni tanımıyorum bile sadece isim olarak biliyorum seni
o dediğimde laf olsun diye

ama sende mantıklı ol 9 yaşında adam okumyaı öğreneli 1 yıl olmus
o hit ve wtr yi aynı ekran da olabilecek şekilde nasıl o kadar hızlı yassın ve nerden wtr ile hit i bilsn
(09-25-2010 11:16 AM)alp222 Yazılan: [ -> ]
(09-25-2010 11:06 AM)LoLKing Yazılan: [ -> ]

furkan ben seni tanımıyorum bile sadece isim olarak biliyorum seni
o dediğimde laf olsun diye

ama sende mantıklı ol 9 yaşında adam okumyaı öğreneli 1 yıl olmus
o hit ve wtr yi aynı ekran da olabilecek şekilde nasıl o kadar hızlı yassın ve nerden wtr ile hit i bilsn

Ya benim üye oldugum forumları biliyor görüyor ben yorum yazarken sitede duruken ondan söylemiştir.
hem wtr hem hit in yazısı aynı görüntüde olduğuna göre bu adam 7 uaşından beri hatta dsaha fazla pc başında heralde baksana okumayı sökeli 1 yıl olmuş takır takır yazıo klavyeden
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler