Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önereceğiniz Oyun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Malesef Mafia II yide indiremem 5.5 GB 23 saat diyor Ss.gif

(09-24-2010 07:34 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Online oyun istiyosan combat arms önerebilirim. Ama o da öyle çok oynamak için değil. Ama online istemiyosan ve biraz da korkmayı seviyosan Dead Space'i kesinlikle oyna derim. Son zamanlarda oynadığım en güzel ve en korkutucu(demesem de ürpertici) oyundu. Az mı hopladım oynarken Big Grin

Araştırıyım şu oyunu bi Big Grin
Football Superstars.
Dead Space tarzım değil Smile

(09-24-2010 07:44 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Football Superstars.

Araştırıyorum
Prince Of Percia 1-2-3-4
ASSASSIN'S CREED 1-2
Resident Evil 1-2-3-4-5
Prototype
Tomb Raider 1-2-3-4-5
Mirror's Edge

Oynayıpta önerebileceğm oyunlardan bazıları.. Hangi tarz sevdiğini belirtirsen daha fazla yardımcı olmaya çalışırım...
Knight Online dicem fakat çok para gerektirir ve ben şahsen harcagımın paralardan hiç memnun değilim Big Grin
(09-24-2010 08:00 PM)BordoM4vi Yazılan: [ -> ]Knight Online dicem fakat çok para gerektirir ve ben şahsen harcagımın paralardan hiç memnun değilim Big Grin

Yok oda olmaz eklemeyi unutmuşum Smile
dark orbit. ARTİST
Tom_Clancys_H.A.W.X Demo indiriyorum . Hoşuma giderse full alırım Smile
(09-24-2010 08:18 PM)0ksijen Yazılan: [ -> ]Tom_Clancys_H.A.W.X Demo indiriyorum . Hoşuma giderse full alırım Smile

Uçak oyunu la o. Iğğğrenc Big Grin
(09-24-2010 10:42 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]
(09-24-2010 08:18 PM)0ksijen Yazılan: [ -> ]Tom_Clancys_H.A.W.X Demo indiriyorum . Hoşuma giderse full alırım Smile

Uçak oyunu la o. Iğğğrenc Big Grin

1.3 gb indirdim sildim Big Grin

Uçak simulasyon oyunu arıyodum ama istediğim gibi çıkmadı Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler